Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Πάει και αυτή η εβδομάδα, όπως θα περάσουν και οι επόμενες και θα δούμε πότε θα πει ο πρωθυπουργός πως θα πάμε σε εκλογές, "για να δικαιωθεί" και ο γνωστός ραδιοφωνατζής ο οποίος μας λέει από τις αρχές του 2020 πως θα γίνουν εκλογές, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχουν... γίνει. 

- Ξεκίνησε να βλέπει εκλογές τον Φεβρουάριο του 2020, μετά τις έβλεπε τον Απρίλιο του 2020 και στην συνέχει τις πήγε για τον Ιούλιο και μετά για τον Οκτώβριο του 2020, αλλά η χρονιά πέρασε και εκλογές δεν είχαμε.
Μετά πήγαμε στο 2021 και μας έλεγε μέχρι τον Μάρτιο, μετά τον Ιούνιο και μετά τον Σεπτέμβριο του 2021, αλλά πάλι έξω έπεσε και φτάσαμε στο 2022 οπότε και άρχισε από τον Ιανουάριο και τώρα πήγαμε τον Οκτώβριο του 2022. Εμείς του προτείνουμε να παίξει τζόκερ, γιατί αυτό θα του είναι ευκολότερο!!!!

- Πάντως είναι σίγουρο πως κάποια στιγμή θα προκηρυχθούν εκλογές και ο ραδιοφωνατζής θα πανηγυρίζει,  αφού θα το έχει προβλέψει!!!!!!!

- Απίστευτη η αντιπολίτευση του κυρίου Αναγνωστάκη. Την μια μέρα φωνάζει πως δεν γίνονται έργα και την άλλη όταν ο Φάνης και οι συνεργάτες του παραδίδουν έργα όπως η γέφυρα των Γουβών, τότε ο Αναγνωστάκης φωνάζει γιατί λέει πως άργησε να ολοκληρωθεί το έργο!!!! Αγαπητέ Αναγνωστάκη, είσαι πολύ γρήγορος και σκοντάφτεις, γι΄ αυτό δεν σε τίμησε ο λαός με την ψήφο του.

- Καλέ μου άνθρωπε κάνε όσα τάματα θέλεις στους Αγίους, για να κλείσουν τα μάτια μας, αλλά να ξέρεις πως αυτά τα κανονίζει άλλος και στο κάτω κάτω, για να εισακουσθείς από κάποιον Άγιο, καλό θα ήταν να κάνεις και καμιά εξομολόγηση.