Σάββατο 4 Ιουνίου 2022

Καλημέρα

 -  Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλό Σαββατοκύριακο. Να προσέχετε γιατί σαν να μην μας έφταναν όλα τα υπόλοιπα, έχουμε και την ζέστη η οποία χτυπάει κατευθείαν στον εγκέφαλο κάποιων και αυτοί αρχίζουν να λένε διάφορα τρελά και απίστευτα. Το κακό είναι πως κάποιοι τσιμπάνε και τρέχουν να ανακοινώσουν τα νέα. Μετά την Κυριακή θα γράψουμε πολλά και ενδιαφέροντα γι΄ αυτούς που πιστεύουν πως μπορούν να πετούν ....ακόμη τα πορτοφόλια στο τραπέζι, αλλά μετά να τα μαζεύουν γιατί θυμούνται πως υπάρχει και η παντόφλα!!!!

- Δεν υπάρχετε πουθενά κύριοι και προσπαθείτε να μπείτε και πάλι στην παρέα που διοικεί τα τελευταία χρόνια την ομάδα και την πάει καλύτερα από κάθε άλλη φορά, με τα όποια λάθη τους.

- Τι έγινε τελικά στην Γενική Συνέλευση του ΦοΔΣΑ; Την τελείωσαν την κυρία Βάκα και τους άλλους δημάρχους της Εύβοιας οι τεχνοκράτες υπάλληλοι του ΦοΔΣΑ;;;;; Τους αποδείξαμε πως η Εύβοια δεν μασάει και θα πρέπει αν έχουν την δύναμη να μιλήσουν και για τα σκουπίδια της Λαμίας και της Θήβας.

- Η Βάκα, ο Ψαθάς, ο Μπουραντάς και οι άλλοι ήταν ξεκάθαροι και τους τα είπανε μια χαρά. Απόφαση εδώ και τώρα ήθελε αυτός που δείχνει να θέλει να βάλει τους δημότες να πληρώσουν παραπάνω στο ΦοΔΣΑ, αλλά επειδή είμαστε ευγενικοί δεν θέλουμε να γράψουμε τι πήρε.

- Κυρία Βάκα γιατί να μην έχει ο δήμος Χαλκιδέων έναν δικό του ΧΥΤΑ όπως έχει η ΛΕΙΒΑΔΙΆ;;;;; Γιατί είναι εκτός ΦοΔΣΑ ο ΧΥΤΑ της Λειβαδιάς;

- Δεν είναι νόμιμη η λειτουργία του ΧΥΤΑ Χαλκίδας είπε ο υπάλληλος του ΦοΔΣΑ και δέχθηκε τους κεραυνούς του Ψαθά, ο οποίους του είπε μέχρι και πληρωμές με μαύρα σε εργαζόμενους και διάφορα άλλα και δέχθηκε και την αντίδραση της Βάκα, η οποία του μίλησε για τους άλλους ΧΥΤΑ  και ο τύπος κατάπιε την γλώσσα του.