Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Καλό μήνα, καλό Καλοκαίρι και προσοχή στις τσούχτρες και στα φίδια, με ή χωρίς πόδια. Κυκλοφορούν πολλά και δεν είναι μακριά σας, αλλά δίπλα σας. Δαγκώνουν ότι κι όποιον βρουν μπροστά τους, γιατί το έχουν μεγάλη ανάγκη, αφού έχουν γεμίσει με δηλητήριο τις φλέβες τους και κάπου πρέπει να το ...αδειάσουν. 

- Εμείς συνεχίζουμε, χωρίς κωλοτούμπες και χωρίς εξαρτήσεις, αφού πριν από καιρό είχαμε πάρει τις αποφάσεις μας και τις κάναμε γνωστές. Συνεχίζουμε με την αλήθεια και χωρίς να χαϊδεύουμε αυτιά. Δεν θέλουμε ούτε καλές κουβέντες, ούτε χαρούλες από σημαιοφόρους της αχαριστίας. Θα προχωρήσουμε με τις δικές μας δυνάμεις και με τους ανθρώπους που πραγματικά είναι δίπλα μας, χωρίς να έχουν απαιτήσεις να τους προσκυνάμε.

- Ο αθλητισμός δεν είναι κάτι απλό και εύκολο γι΄ αυτούς που θέλουν να τον υπηρετούν, αλλά πολύ απλό και ευκολάκι, γι αυτούς που είναι γλάστρες και περιμένουν το φυτόχωμα και το πότισμα από άλλους.

- Στο χώρο της αυτοδιοίκησης, δεν είναι και πολύ διαφορετικά κάποια πράγματα, αφού ακόμη και κυρίες αλλά και κύριοι, προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από το δάχτυλό τους και καβαλάνε το καλάμι για να δείξουν πως κάτι είναι!!!! Τίποτα δεν είναι και απλά βρέθηκαν στο Δημοτικό ή Περιφερειακό Συμβούλιο, γιατί πούλησαν μούρη, με τη ταμπέλα του εθελοντή και το δήθεν ενδιαφέρον τους για τους πάσχοντες!!!!!

- Το 2023 θα είναι προεκλογική χρονιά γενικότερα κι εμείς δεν έχουμε καμία διάθεση, να μην γράψουμε για όλες και όλους. Όταν κάποια ή κάποιος είναι υποψήφιος, θα πρέπει να ξέρει πως έχουν όλοι το δικαίωμα να κάνουν ερωτήσεις, ακόμη και για την προσωπική του ζωή.

- Καλό Καλοκαίρι