Τρίτη 31 Μαΐου 2022

....φαπούλες

 - Δεν είναι ότι καλύτερο να καταλήγουν στα δικαστήρια οι άνθρωποι και ιδιαίτερα για υποθέσεις που έχουν να κάνουν με συκοφαντική δυσφήμιση ανάμεσα σε πολιτικά πρόσωπα και ανθρώπους της επικοινωνίας.
Μία ακόμη τέτοια υπόθεση κρίθηκε στα δικαστήρια μετά από μήνυση της δημάρχου κυρίας Έλενας Βάκα.
Είχαμε λοιπόν καταδίκη ανθρώπου της ενημέρωσης και... δικαίωση της δημάρχου.
Διαβάστε τι έγραψε για το θέμα η δήμαρχος:

"Ο Μιχάλης Τσοκάνης, διαχειριστής της ιστοσελίδας "eviazoom",  κρίθηκε σήμερα, 30/5/2022, ένοχος από  το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Χαλκίδας, για το αδίκημα  της συκοφαντικής  δυσφήμισης κατ΄εξακολούθηση σε βάρος μου, και καταδικάστηκε  σε  ποινή  φυλάκισης 30 μηνών  χωρίς αναστολή και  σε  χρηματική ποινή  250 ημερησίων μονάδων  ύψους 10€ έκαστη. Το Δικαστήριο  διέταξε  περαιτέρω  τη δημοσίευση  της  απόφασης εντός προθεσμίας 10 ημερών στο eviazoom.
Η κρινόμενη υπόθεση αφορούσε σε μηνύσεις που είχαν υποβληθεί από εμένα για σωρεία συκοφαντικών δημοσιευμάτων, που με εμφανίζουν δήθεν παραβάτη των υγειονομικών διατάξεων για τον κορονοϊό, δήθεν διαπλεκόμενη,  δήθεν ξένη ως προς τη Χαλκίδα, δήθεν μεθυσμένη σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. 
Η προσφυγή στη δικαιοσύνη είναι η μόνη οδός που αρμόζει σε τέτοιες προσπάθειες κατασυκοφάντησης και δηλώνω ότι δεν θα ανεχθώ, όπως έκανα πάντα, από κανέναν, οποιαδήποτε προσβολή της τιμής και της υπόληψής μου".