Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022

Καλημέρα

 -  Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στα παιδιά που γράφουν εξετάσεις μα πάνω απ΄ όλα να είναι ψύχραιμα και να μην απογοητευθούν, ακόμη κι αν κάτι δεν πάει καλά. Τίποτα δεν τελειώνει στην περίοδο των εξετάσεων και φυσικά δεν τελειώνει εδώ η ζωή. οι ευκαιρίες πάντα θα υπάρχουν, αρκεί τα παιδιά να έχουν την υγεία τους. Ας προσέχουμε λίγο κι εμείς.... οι γονείς και να μην φορτώνουμε με άγχος τα παιδιά.

- Μπορεί να ενοχληθούν κάποιοι φίλοι μας αυτοδιοικητικοί, αλλά εμείς πάντα γράφουμε αυτά που πιστεύουμε και όχι αυτά που οι άλλοι θέλουνε ν΄ ακούνε. Αν δεν θέλουν να τα καταλάβουν, δεν θα μας πειράξει, γιατί θα έχουμε ήσυχη την συνείδησή μας.

- Θα θέλαμε να στείλουμε την καλημέρα μας και στον κ. Νίκο Ρόγκα, ο οποίος δεν πίστευε σε κάτι που του λέγαμε πως θα συμβεί και ήθελε να βάλουμε και στοίχημα. Κύριε Ρόγκα, όπως σας τα είπαμε, έτσι ακριβώς έγιναν. Φυσικά είμαστε και χαρούμενοι, γιατί δεν θα έχουμε και υποχρέωση.

- Δεν ξέρουμε πως υπάρχουν όνειρα τα οποία τα βλέπουνε κάποιοι σε συνέχειες. Τι είναι το όνειρο; Τηλεοπτική σειρά και το βλέπεις σε πολλά επεισόδια; Μπορεί να συμβαίνει μόνο σ΄ εμάς, αλλά περισσότερες φορές δεν βλέπουμε ένα όνειρο μέχρι το τέλος, αφού θα χτυπήσει το ξυπνητήρι ή θα χτυπήσει το τηλέφωνο ή θα γαβγίσει ο σκύλος και θα ξυπνήσουμε!!!!!

- Αυτοί που λένε το γνωστό "το όνειρο συνεχίζεται" μάλλον θα πρέπει ν αλλάξουν λευρό ή να κοιμούνται τα βράδια και όχι ξημερώματα, γιατί οι παλιοί λένε πως τα όνειρα της μέρας δεν βγαίνουν αληθινά!!!