Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022

...σουτάκια

 - Αυτός ο Παπακωνσταντίνου δεν αφήνει το μυαλό μου να ηρεμήσει. Ανεβάζει κάτι φωτογραφίες, από συνέδρια της  ΦΙΦΑ της ΟΥΕΦΑ και κάτι από αποστολές σε παγκόσμια και Ευρωπαϊκά και μας δημιουργεί ψυχολογικά προβλήματα. Κύριε Παπακωνσταντίνου σταματήστε γιατί οι καιροί άλλαξαν και τώρα τους ανθρώπους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, τους έχουν για να πηγαίνουν μέχρι το ....ξενοδοχείο, για να ψηφίζουν όσες φορές κι αν χρειασθεί.

- Κύριε Παπακωνσταντίνου τι τα θες και τα σκαλίζεις αυτά και μας δημιουργείς ψυχολογικά τραύματα και κόμπλεξ κατωτερότητας; Εμείς που είμαστε και με πτυχία, την βγάζουμε στα καφενεία κι εσύ  ένας τύπος από την Τριάδα, ούτε καν από την Αγία Τριάδα και έφτασες στην κορυφή του Ελληνικού ποδοσφαίρου και είσαι και στην Αμερική!!!!

- Άνοιξες τον δρόμο ή αν προτιμάς την όρεξη και σε άλλους κυρίους, από άλλα χωριά, αλλά τώρα που τους άνοιξε η όρεξη, τους πήραν και την ΕΠΟ, τους άφησαν γενικώς απ΄ έξω και άντε τώρα να παρηγορηθούν.

- Θα κάνουμε  μια πρόταση. Θα έχουμε την ΕΠΣΕ και θα φτιάξουμε μια ΟΥΕΦΑ και μια ΦΙΦΑ τοπική και θα βολευτούμε όλοι. 

- Κύριε Παπακωνσταντίνου, σας παρακαλούμε μην μας ταλαιπωρείτε άλλο με τις αναμνήσεις, γιατί έχει και ζέστες και δεν θα το αντέξουμε.. Τώρα μετράμε και μέρες. Αν δεν κάνουμε λάθος έχουμε 6 και σήμερα!!!!!