Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 -  Γράψαμε για την πρόεδρο του ΑΠΟΛΛΩΝΑ της ΕΡΕΤΡΙΑΣ και το γράψαμε για να καταλάβουν όλοι πως στο ποδόσφαιρο υπάρχουν και κάποιοι κανόνες, τους οποίους κανείς δεν πρέπει να αγνοεί.
Εμείς δεν ασχολούμαστε με τα προσωπικά κανενός και δεν θα το κάνουμε ποτέ.
Όταν λοιπόν πρόεδρος ομάδας για λόγους που η ίδια ξέρει, τηλεφωνεί σε παράγοντες άλλων ομάδων και χαρακτηρίζει κακό παιδί τον προπονητή και ποδοσφαιριστές, αυτό.... ξεπερνάει κάθε όριο και το σημερινό ΔΣ του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΕΡΕΤΡΙΑΣ, θα πρέπει να πάρει επίσημη θέση.
Η πρόεδρος δεν γνωρίζει το ποδόσφαιρο και δεν είναι η πρώτη που πίστευε πως μπορεί να γίνει ο Μαρινάκης της Εύβοιας. Υπήρξε και άλλη κυρία η οποία απ΄ όπου πέρασε άφησε πίσω της συντρίμμια. 
Εμείς είχαμε χτυπήσει νωρίς τις καμπάνες, αλλά όταν υπάρχει γυναίκα στη  μέση, όλοι θέλουν να της συμπαρασταθούν και να την στηρίξουν.
Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ έχασε το πρωτάθλημα, όχι γιατί δεν είχε καλή ομάδα και καλό προπονητή, αλλά επειδή είχε πρόεδρο η οποία πετούσε στα σύννεφα και η οποία συνήθιζε να λέει "θα περάσουν πάνω από το πτώμα μου".
Δεν ξέρουμε αν η ίδια συνεχίσει να είναι στην διοίκηση, αλλά θα πρέπει όλοι να πάνε κοντά στην ομάδα, για να μην έρθουν τα χειρότερα.