Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022

....φαπούλες

 - Ψηλά τα χέρια σηκώνουμε, αφού κάποιοι πιστεύουν πως δεν προσφέρουμε καλές υπηρεσίες στην ομάδα τους, επειδή προσπαθούμε να πείσουμε τον κόσμο να πάει στο γήπεδο και να βοηθήσει. Τα καταφέρνουμε και μόνοι μας μας είπε ο τύπος και θα το δείτε. Μπράβο σας κύριοι. Εμείς το έχουμε δει σε όλους τους αγώνες μπαράζ και ζητάμε συγνώμη που μπερδευτήκαμε. Ευχόμαστε καλή επιτυχία και..... σταματάμε εδώ κάθε αναφορά στο θέμα.

- Την Δευτέρα καλή τα μέλη και τους φίλους του ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ Ν. Λαμψάκου, ώστε να συζητήσουν για το αύριο της ομάδας.  Ευχόμαστε όλα να πάνε καλά σ΄ αυτή την συνάντηση, γιατί όπως πάντα υπάρχουν δυσκολίες στον ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ και πρέπει να βρούνε τρόπο να ενώσουν δυνάμεις και όχι τους εγωισμούς τους.

- Στον ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ λένε πως ακόμη δεν αποφάσισαν για προπονητή, αλλά δικές μας πληροφορίες λένε πως ο κ. Βαγιάννης έχει αποφασίσει και όπως λέει κι ο λαός "ο νηστικός καρβέλια ονειρεύεται"!!!! Πάντως ο κ. Βαγιάννης νηστικός είναι από  ποδοσφαιρικές επιτυχίες....., αλλά από λάθη είναι χορτάτος.