Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022

...προσοχή στην καθημερινότητα

 - Η δήμαρχος κυρία Βάκα ξέρει καλά πως η καθημερινότητα των δημοτών, είναι αυτή που στο τέλος μπαίνει στην ζυγαριά και γέρνει την πλάστιγγα θετικά ή αρνητικά προς την κάθε δημοτική αρχή.
Θέλουμε ακόμη 19 μήνες μέχρι να λήξει η θητεία αυτής της Δημοτικής αρχής και 16 μήνες από την ώρα των Δημοτικών Εκλογών.
Αρκετός χρόνος για να τον αξιοποιήσει η δήμαρχος κυρία Βάκα και οι συνεργάτες της και να αποδείξει πως μετά την πανδημία και τις πλημύρες, ήρθε η ....ώρα της γειτονιάς, ήρθε η ώρα της καθημερινότητας των δημοτών.
Η καθαριότητα, η ασφάλεια των δημοτών και της περιουσίας τους, η φροντίδα όσων έχουν ανάγκη, η δυνατότητα άθλησης για όλους, τα θέματα των μαθητών, τα θέματα υγείας, αλλά και το κυκλοφοριακό, είναι από αυτά που πρέπει να μπούνε στην πρώτη γραμμή.
Επειδή εμείς δεν κάνουμε αντιπολίτευση, θα γράψουμε δυο λόγια προς την δήμαρχο και τους συνεργάτες και αν θέλουν ας τα λάβουν υπ΄ όψιν τους.
Καλές είναι οι παραταξιακές συναντήσεις πριν από κάθε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά θα πρέπει να είχατε στο πρόγραμμά σας και τις συναντήσεις με δημότες οι οποίοι στήριξαν την παράταξη για να κερδίσει τις εκλογές.
Σε κάθε γειτονιά υπάρχουν αυτοί που σας στήριξαν και οι οποίοι γνωρίζουν τα προβλήματα και θέλουν να βοηθήσουν ώστε να βρεθεί λύση.
Αγαπητή κυρία Βάκα, καλοί όλοι όσοι ήρθαν στην παράταξη μετά τις εκλογές, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάτε και αυτούς που έδωσαν μάχες σε όλα τα επίπεδα για να κερδηθούν οι εκλογές.
Αυτοί είναι οι πολλοί και ποτέ δεν ζήτησαν ανταλλάγματα ή κάποια θέση.
Η καθημερινότητα είναι το θέμα και αυτοί οι άνθρωποι ξέρουν καλά την γειτονιά τους, ξέρουν καλά τα προβλήματα και έχουν να προτείνουν λύσεις.
Η δική μας άποψη είναι απλή και καθαρή.
Δεν μπορεί να έρχεται η δήμαρχος στο δημαρχείο του Βασιλικού και να συζητά με ανθρώπους οι οποίοι έχουν αντιπολιτευτική διάθεση και λένε συνεχώς τα ίδια και τα ίδια, με σκοπό νόχι να βοηθήσουν την δημοτική αρχή, αλλά τις δικές τους θέσεις και τις παρατάξεις που στηρίζουν.
Η αγαπητή δήμαρχος, τα γνωρίζει αυτά και θα πρέπει να δώσει τον λόγο και σ΄ αυτούς που την στηρίζουν και θέλουν να πετύχει.
Την καλησπέρα μας.