Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022

...πως είπατε;;;;;;

 Ένα μαγαζί που από τέσσερις άδειους τοίχους απέκτησε "ψυχή" κι έγινε σημείο αναφοράς στο Αλιβέρι με την ποιότητά του με την φινέτσα του και τον σεβασμό του σε όλο τον κόσμο, φίλους, γνωστούς και περαστικούς. Ήταν εκείνη η ψυχή που δώσαμε δουλεύοντας σκληρά μερόνυχτα.
Με χαρά, με πείσμα, με γέλια, με φωνές, με δυσκολίες, με κούραση αλλά .... 17 ολόκληρα χρόνια έδωσε δουλειά σε πολλές οικογένειες, σε δεκάδες ανθρώπων που εργάστηκαν σε αυτό αλλά και σε προμηθευτές. Αμέτρητες οι προσφορές και ανυπολόγιστη η ....οικονομική ενίσχυση στα αθλητικά σωματεία και σε ευπαθείς ομάδες . Λίγες εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ (περίπου 300.000) τα ενοίκια που εισέπραξαν οι ιδιοκτήτες του ακινήτου που ελαφριά την καρδία του έβαλαν ΛΟΥΚΕΤΟ χωρίς να δώσουν ένα περιθώριο τουλάχιστον 3ων μηνών να ρυθμιστούν οι βασικές υποχρεώσεις.
Σε 15 μέρες μόνο θα πρέπει να έχει αδειάσει το μαγαζί εξ ολοκλήρου.
Απορούμε πως βάζετε μερικοί το κεφάλι σας το βράδυ στο μαξιλάρι κι αν σας παίρνει ο ύπνος μετρώντας ευρώ... πάντως να ξέρετε... ΟΛΑ ΕΔΩ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ... τα σάβανα δεν έχουν τσέπες...λυπόμαστε που σας το λέμε.
Κάποιοι ΑΝΘΡΩΠΟΙ έμειναν εντελώς ξαφνικά άνεργοι, κάποιοι έμειναν απλήρωτοι και τα εμπορεύματα μέσα στο μαγαζί πάνε χαμένα
ΣΤΑΜΑΤΟΥΛΑ ΛΕΒΕΝΤΗ και ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΕΧΡΗΣ