Τρίτη 19 Ιουλίου 2022

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Δεν θα καθίσω να αναλύσω τίποτα απολύτως και σε κανέναν, για το θέμα του γηπέδου του Βασιλικού, αλλά και για την ομάδα του ΛΗΛΑ.
Έχω ξεκάθαρη την άποψή μου και εδώ και χρόνια δεν την έχω αλλάξει.
Το γήπεδο του Βασιλικού έχει καταστραφεί και είναι βέβαιο πάντα κατά την άποψή μου, πως θα παραδοθεί για χρήση στην ομάδα τους πρώτους μήνες του 2023.
Η σπορά του γηπέδου απαιτεί μια προεργασία και θα γίνει την ώρα που πρέπει και όχι όποτε θέλει ο καθένας. Το ....γήπεδο θα γίνει όπως δεν ήτανε ποτέ και στον αγωνιστικό χώρο και στην κερκίδα η οποία θα σκεπαστεί και σε χώρους αποδυτηρίων και με βοηθητικό.
Αυτοί που κυκλοφορούν στην πιάτσα και διαδίδουν διάφορα εναντίον της δημοτικής αρχής γιατί θέλουν να κάνουν αντιπολίτευση, θα πρέπει να μην ξεχνούν πως τα μέλη της ομάδας τους γύρισαν την πλάτη.
Ο ΛΗΛΑΣ είναι ομάδα του Βασιλικού και όχι Δημοτική Παράταξη.
Η διοίκηση της ομάδας θα πρέπει να φροντίσει ώστε  ο ΛΗΛΑΣ να έχει δίπλα του ανθρώπους που τον αγαπάνε και όχι αυτούς που τον χρησιμοποιούν για προσωπικούς λόγους.
Κύριοι η ομάδα ξεκινά από το μηδέν και πρέπει σιγά σιγά να γίνει και πάλι το καμάρι του Ληλαντίου. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να μείνει μακριά από αυτούς που την έκαναν κομμάτια.
Η διοίκηση του ΛΗΛΑ έχει υποχρέωση να προσπαθήσει να ενώσει το Βασιλικό για το καλό της ομάδας και μόνο. 
Ο καθένας μπορεί να λέει στα καφενεία ότι θέλει, αλλά όταν έχει λερωμένη την φωλιά του καλά θα κάνει να μην λέει και πολλά, γιατί τα πολλά ακούσθηκαν στην Γενική Συνέλευση και κάποιοι απειλούσαν ανθρώπους της ενημέρωσης να μην τα βγάλουν προς τα έξω.
Λοιπόν κύριοι, οι εκλογές τελείωσαν τα μέλη αποφάσισαν και τώρα θα πρέπει να είσθε όλοι ΛΗΛΑΣ.