Σάββατο 23 Ιουλίου 2022

ΑΟ ΑΛΑΤΣΑΤΩΝ

 - Γράψαμε κάτι για τον ΑΟ ΑΛΑΤΣΑΤΩΝ και είχαμε το σχόλιο από τον κύριο Παύλο Πεπέ ο οποίος είναι αντιπρόεδρος στο ΔΣ του σωματείου. Διαβάστε τι έγραψε ο κ. Πεπές και στην συνέχεια διαβάστε και κάτι με πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον το οποίο είχε γράψει σε ανάρτησή του.

Παύλος Πεπές: Καταρχήν σας ευχαριστούμε για το σχόλιο σας που μόνο θετικό θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε.
Συμφωνούμε απόλυτα ότι ο στόχος των Αλατσάτων θα έπρεπε να είναι η ...δημιουργία υποδομών, ικανών να στελεχώνουν μελλοντικά τον σύλλογο.
Θα ήθελα να γνωστοποιήσω ότι ο σκοπός του συλλόγου είναι να αγωνίζεται σε κάθε περίπτωση για την νίκη και από αυτήν την έννοια ο πρωταθλητισμός!
Η επιλογή του κυρίου Δημήτρη Ακριτίδη μόνο τυχαία δεν είναι! Είναι απόλυτα συντεταγμένη με τα όσα αναφέρατε!
Το μόνο που απομένει από μεριάς μας (ΔΣ) είναι να ξεκινήσουμε να θέτουμε σε εφαρμογή τον σχεδιασμό που ήδη έχουμε κάνει σε επίπεδο υποδομών αλλά και αντρικής ομάδας.
Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στον πρόεδρο μας Αλέξανδρο Ζήση και στον προπονητή μας κ. Ακριτίδη.
Όπως και να έχει σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την τοποθέτηση σας!

(Το μήνυμα προς πολλούς αποδέκτες)

Παύλος Πεπές σε ανάρτησή του
Αγαπάμε ότι σας πονάει...!!!
Η παρέα δεν δημιουργήθηκε λόγω του ποδοσφαίρου... Η παρέα προϋπήρχε πολύ πριν του ποδοσφαίρου.. Η διοίκηση δημιουργήθηκε λόγω τις παρέας που στο πέρασμα των χρόνων ξεπέρασε τα όρια της γνωριμίας - παρέας και έφτασε τα όρια της Οικογένειας ...
Λατρεύουμε να περνάμε ώρες μαζί σε οποιαδήποτε έκφραση της καθημερινότητας!
Σας πονάει κάποιους γιατί πέρα από την ενασχόληση σας με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο το οποίο δεν είναι ερασιτεχνικό, γιατί φροντίσατε να το γελοιοποιήσετε δίνοντας μισθούς σε ερασιτέχνες (εραστής της τέχνης) από τους οποίους η πλειοψηφία δεν έχει την ελάχιστη αθλητική παιδεία
δεν έχετε να επιδείξετε τίποτα....
Μοντέρνες βίζιτες που πάτε από εδώ και από κει πληρώνοντας τις προσφωνήσεις (πρόεδρε, κόουτς, αδερφέ μου... Παιχταρά μου κλπ)
Και μην σας προκαλεί εντύπωση που σας φερόμαστε με ευγένεια όταν η ροή σας αναγκάζει να πρέπει να έχετε συναναστροφές μαζί μας.
Δεν οφείλεται σε εσάς... Οφείλεται στην κληρονομιά που κουβαλάμε και στο σύστημα αξιών που μας μετέδωσαν κάποιοι! (Εκείνοι ξέρουν 😉😉😉)