Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Μιλούσα χθες με έναν άνθρωπο που έχω σε μεγάλη εκτίμηση και το θέμα της συζήτησης ήταν ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και οι διοικητικές εξελίξεις. Είπαμε πολλά και ελπίζω να κατάλαβε πως καμία πρόθεση δεν έχω να πάω κόντρα στην όποια προσπάθεια κάνει ο οποιοσδήποτε, ώστε να βρεθεί λύση.
Στην πολιτική και τον αθλητισμό μπορεί όλα να φαίνονται μαύρα, αλλά δεν είναι. Άνθρωποι είναι αυτοί οι οποίοι μαυρίζουν τα πάντα και άνθρωποι είναι αυτοί οι οποίοι μπορεί να βοηθήσουν ώστε να ξεπερασθούν οι όποιες ...δυσκολίες υπάρχουν.
Δεν είναι όλοι ίδιοι στην πολιτική και τον αθλητισμό.
Στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ μπορεί να υπάρχουν αυτοί που τον αγαπούν πολύ και δυστυχώς κάνουν και τα μεγαλύτερα λάθη, αυτοί που για κάποιους λόγους θέλουν να βοηθήσουν και μπορούν να το κάνουν και δυστυχώς κι αυτοί οι οποίοι θέλουν να δείχνουν ότι βοηθούν, αλλά δεν μπορούν.
Κυρίες και κύριοι έγιναν πολλά μα πάρα πολλά λάθη και στην διαχείριση της διοικητικής κρίσεις και όλοι πρέπει να σταματήσουν εδώ.
Φτάνει όλο αυτό το πανηγυράκι.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ψάχνει ανθρώπους να τον διοικήσουν και όχι μαλάκες.
Δεν ψάχνει αυτούς που θα τον ρίξουν και πάλι στα βράχια.
Όλοι μιλούν για τον κ. Βασίλη Ταρνανά. Πιστεύω ξι εγώ πως είναι η καλύτερη λύση.
Ο κ. Ταρνανάς πρέπει να στηριχθεί από όλους και όχι στα λόγια.
Τα πράγματα είναι πολύ απλά.
Αν δύο άνθρωποι βάλουν από 50.000 ευρώ στην ομάδα και δέκα ακόμη από 10.000 - 15.000 ευρώ, τότε η ομάδα όχι μόνο θα παραμείνει ζωντανή, αλλά θα πάει και για κάτι καλύτερο.
Αν δίπλα στον κύριο Ταρνανά βρεθεί από την αρχή ο κ. Καραμάνος, τότε δεν θα υπάρξουν εμπόδια και θα βρεθούν εύκολα και οι άλλοι.
Ο μπάρμπα Στέλιος ξεκαθαρίζει πως ο κ. Ταρνανάς και ο κ. Καραμάνος, θα πρέπει να πεισθούν και να πάρουν εγγυήσεις πως όλοι θα είμαστε δίπλα τους.
Αν αυτό γίνει με πράξεις, τότε όλα θα πάνε καλά για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και το ευχόμαστε.