Σάββατο 23 Ιουλίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα, καλό Σαββατοκύριακο να έχετε και να προσέχετε την υγεία σας.  Έχουμε αποδείξει εδώ και πάρα πολλά χρόνια, πως διαθέτουμε ψυχραιμία και έχουμε υπομονή. Ας μην χάνουν λοιπόν κάποιες κυρίες και κάποιοι κύριοι τον καιρό τους, με το να προσπαθούν να μας βγάλουν από τα νερά μας και να μας ρίξουν στην ξέρα. Δεν θα το καταφέρουν για έναν και μοναδικό λόγο. Εμείς δεν χρειαζόμαστε πελατεία ώστε ....να λέμε πως ο πελάτης έχει πάντα δίκιο και να του λέμε ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.

- Όσοι θέλουν να είναι στο χώρο της αυτοδιοίκησης και δεν αντέχουν την αλήθεια και την κριτική, ας ασχοληθούν με κάτι άλλο. Αν δεν το κάνουν, τότε ας συνεχίσουν μέχρι την ώρα των Δημοτικών Εκλογών, οπότε και θα μιλήσουν οι Δημότες με την ψήφο τους. Εμείς το βράδυ της Κυριακής των Δημοτικών Εκλογών, θα στείλουμε το δικό μας μήνυμα με τα επίσημα αποτελέσματα και όχι αυτά τα οποία βλέπουν στον ύπνο τους.

- Το apopsignomi σύμφωνα με κάποιους το διαβάζουν 5 - 10 άτομα και κανείς άλλος. Να μην ξεχνάμε πως ανήκει σύμφωνα με την κυρία, στην κατηγορία "βρώμικα"!!!! Αυτό που εμείς δεν έχουμε καταλάβει, πότε προλαβαίνουν αυτοί οι 5 -10 και διαδίδουν αυτά που γράφει το apopsignomi, ώστε από το πρωί που ανοίγουν τα μάτια τους, μέχρι το βράδυ που θα πάνε για ύπνο, να έχουν ενημερωθεί για όσα έχουμε γράψει!!!!

- Πόσο δίκιο είχε ο κύριος ο οποίος πριν από κάτι χρόνια είχε πει σε άλλους οι οποίοι συζητούσαν για κάτι που είχαμε γράψει. "Όλοι λέτε πως δεν διαβάζετε apopsignomi, αλλά ξέρετε όλα όσα γράφει"!!!!

- Για να το ξεκαθαρίσουμε. Μπορεί να μην μας συμπαθούν, αλλά δεν μπορούν να αποφύγουν να μας διαβάζουν. Αναγκαίο κακό προφανώς γι΄ αυτούς τους κυρίους και τις κυρίες είναι το apopsignomi και το μόνο που κάνουν αφού διαβάσουν, είναι να πάνε στο στέκι τους και να ξενυχτήσουν πίνοντας τα ποτάκια τους!!! Ακόμη και σ΄ αυτές τις περιπτώσεις βοηθάμε ώστε και κάποια μαγαζιά να έχουν πελατεία!!!!

- Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο.