Σάββατο 23 Ιουλίου 2022

....απίστευτο;;;;;;

 - Δεν υπάρχουν μόνο στην Ελλάδα αυτοδιοικητικοί οι οποίοι προσπαθούν να πάρουν την εκδίκησή τους επειδή δεν εκλέχθηκαν δήμαρχοι και προσπαθούν με κάθε τρόπο να μην γίνουν έργα στον Δήμο τους, αλλά υπάρχουν και σε άλλες χώρες. Παντού υπάρχουν κυρίες και κύριοι που απέτυχαν να εκλεγούν και ρουφιανεύουν για να μην γίνουν έργα.
Σε έναν δήμο λοιπόν, έξω από εδώ, υπήρξε μια κυρία η οποία είχε μεγάλη ιδέα για τον εαυτό της και ήθελε να γίνει δήμαρχος. Έβαλε λοιπόν υποψηφιότητα και απέτυχε να εκλεγεί. Από την επόμενη των εκλογών, αντί να δει πως μπορεί από την θέση της αντιπολίτευσης να βοηθήσει τον τόπο, αυτή ....άρχισε με το ΕΓΩ της να καταγγέλλει την δημοτική αρχή για όλα και παντού.
Έφτασε στο σημείο να ενοχλεί τον εκεί Περιφερειάρχη και αντιπεριφερειάρχη, αλλά και τις υπηρεσίες που ήταν αρμόδιες για έργα και να τους ζητά να μην εγκρίνουν, να μην χρηματοδοτούν και να μην υλοποιούν έργα στον Δήμο!!!
Η ίδια ζήτησε και από το κόμμα της, το οποίο κυβερνούσε να μην στηρίζει τις όποιες προτάσεις του δημάρχου, γιατί έτσι τον βοηθούν να ξανακερδίσει τις εκλογές!!!!
Κανείς δεν την πήρε στα σοβαρά και όλοι είπανε πως δεν θα κάνουν κακό στην περιοχή επειδή η κυρία θέλει να πάρει εκδίκηση.
Τα χρόνια πέρασαν και ήρθε και πάλι η ώρα των εκλογών.
Το αποτέλεσμα αναμενόμενο, αλλά θα το αναλύσουμε μια άλλη φορά.
Η κυρία πυρ και μανία με το κόμμα της, πυρ και μανία με περιφερειάρχη και αντιπεριφερειάρχη και επέλεξε να τους εκδικηθεί κι αυτούς και τους βρίζει...
Όλα αυτά σε άλλη χώρα, μακριά από την Ελλάδα.