Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022

Καλημέρα

 -  Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Καλημέρα και στην κυρία Σοφία, η οποία εξακολουθεί να στηρίζει την προεκλογική της εκστρατεία σε λάθος πρακτικές. Δεν είναι εύκολο να είσαι υποψήφια βουλευτής στην Εύβοια και να μπορέσεις να εκλεγείς. Αυτό για να συμβεί θα πρέπει να έχεις πολύ τύχη και ιδιαίτερα όταν είσαι σε ένα κόμμα που έχει 3 εν ενεργεία βουλευτές και οι οποίοι είχαν συγκεντρώσει μεγάλο αριθμό σταυρών προτίμησης. Δεν είναι εύκολο να εκλεγείς όταν δύσκολα ......το κόμμα σου θα έχει και πάλι 3 έδρες στην Εύβοια. Δεν έχουμε κάτι εναντίον της κυρίας που είναι υποψήφια, αλλά απλά δεν μας αρέσει το να πηγαίνει παντού και "να λύνει τα προβλήματα"!!!!!!

- Οι αναγνώστες του apopsignomi γνωρίζουν καλά τις θέσεις μας και δεν θα μας ενοχλούσε καθόλου ο κάθε υποψήφιος να έφερνε και νέους ψηφοφόρους στο κόμμα. Μας ενοχλεί αφάνταστα το ότι υποψήφιοι δημόσια αναδεικνύουν τον εαυτό τους ως σωτήρα και υποτιμούν τους άλλους υποψηφίους του ίδιου κόμματος!!!!! Κυρία Σοφία η Εύβοια δεν θα γυρίσει σελίδα αν εκλεγείτε εσείς ή κάποιος άλλος, αλλά αν όλοι μαζί μάθουμε να απαιτούμε για την Εύβοια.

- Τελικά γιατί πρέπει να δεχόμαστε τον κάθε τύπο ο οποίος θέλει να βρίζει και να κατηγορεί δημάρχους και αντιδημάρχους, όταν δεν του κάνουν τα κέφια και δεν του ρίχνουν τα δωράκια όπως έκαναν οι προηγούμενοι;

- Ο Φάνης Σπανός είναι στο στόχαστρο πολλών και ιδιαίτερα του Δημήτρη Αναγνωστάκη και των ΣΥΡΙΖΑίων οι οποίοι ακόμη δεν μπόρεσαν να χωνέψουν πως ήταν τρίτοι στις Περιφερειακές και προσπαθούν με τα παπαγαλάκια τους να μας πούνε για το αν ο Φάνης κάνει καλά ή όχι την δουλειά του.

- Οι πολίτες της Στερεάς ξέρουν καλά πλέον τον Φάνη και είναι δίπλα του. Οι ακραίες φωνές δεν πείθουν κανέναν. Οι ΣΥΡΙΖΑίοι τρέχουν πίσω από τις φωτιές για να κερδίσουν ψηφαλάκια, αλλά κανείς δεν ξεχνά πως κυβερνούσαν όταν κάηκαν οι άνθρωποι και οι περιουσίες τους στο Μάτι.