Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Τελικά είναι να μην συνηθίσει σε κάτι ο άνθρωπος. Αυτό πρέπει να έχει πάθει ο κ. Παγώνης, ο οποίος μπορεί να μην έγραψε πως και η επιτυχία που είχε ο Δήμος Χαλκιδέων στην απογραφή ήταν δικό του έργο, αλλά βρήκε την ευκαιρία  για να μην πει συγχαρητήρια στην δήμαρχο, να πει πως όλα τα έργα στα οποία ....αναφέρθηκε ο υπουργός για τον Δήμο Χαλκιδέων, είναι έργα δικά του!!!!

- Κύριε Παγώνη θα γράψουμε κάτι και ευχόμαστε να το καταλάβετε. Πως είναι δυνατόν αυτά τα πολλά έργα τα οποία είχατε έτοιμα να μην τα έχουν εκτιμήσει οι δημότες, αλλά ούτε και οι συνεργάτες σας, οι οποίοι ούτε ως αστείο δεν θέλουν να είναι μαζί σας στο ίδιο ψηφοδέλτιο;;;

- Γιατί δεν θέλουν να πιστέψουν κάποια παπαγαλάκια πως η Βάκα κι ο Ψαθάς έχουν πολύ καλές σχέσεις με πολλούς δημάρχους και ιδιαίτερα με τον δήμαρχο Τρικκαίων; Τα καλύτερα είπε ο δήμαρχος για τους δύο συναδέλφους του και τόνισε πως δεν λέει όχι στο να δεχθεί τα σκουπίδια των δήμων Χαλκίδας και Διρφύων Μεσσαπίων.

- Μήπως κάτι ενόχλησε το πρώην δίδυμο Παγώνη/Καθαροσπόρη αφού η Βάκα δεν επέτρεψε να περάσουν τα σχέδιά αυτών που ήθελαν να επιβαρύνουν τους δημότες με δημοτικά τέλη;

- Κάποιοι φίλοι φαίνεται πως έχουν βάλει κάποιες προτεραιότητες και ξέχασαν τα βασικά. Δεν πειράζει. Να είναι καλά στην υγεία τους και όλα τ΄ άλλα θα βρούμε τον χρόνο να τα συζητήσουμε.