Τρίτη 19 Ιουλίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Παρακολουθούμε όλο αυτό το διάστημα το πόσο εύκολα μπορούν κάποιοι να γίνουν δικαστές, νομοθέτες και δεν ξέρουμε τι άλλο και να απαιτούν να πάει κάποιος φυλακή. Ο κάθε παιδεραστής, ο κάθε βιαστής πρέπει να καταλήξει στην θανατική ποινή, για να μην γράψουμε πως πρώτα πρέπει να τον βιάσουν και μετά βασανιστικά να τον θανατώσουν. ποιοι όμως θ΄ αποφασίσουν για όλα αυτά; Οι πολιτικοί; Οι όποιοι ηθοποιοί και γενικώς καλλιτέχνες;
Αυτούς ποιος θα τους κρίνει, αφού κρίνουν αλλιώς τον κάθε Λιγνάδη και αλλιώς ....κάποιους άλλους;

- Που είναι όλοι αυτοί όταν συμμορίες ενηλίκων και ανηλίκων βιάζουν ψυχές και σώματα παιδιών; Που είναι όλες και όλοι αυτοί, όταν κάποιος πολιτικός βιάζει ή χρησιμοποιεί την θέση του για να υποχρεώσει άλλους να κάνουν σεξ μαζί του; Που ήταν όλες και όλοι όταν συνάνθρωποί μας βρέθηκαν νεκροί από τους βιαστές τους, ανάμεσά τους και καλλιτέχνες;

- Τι ξεχωριστό έχει ο Λιγνάδης και δεν μπορούμε να σεβαστούμε τις αποφάσεις των δικαστηρίων; Επειδή έτυχε να είναι διευθυντής ή τι στο καλό του ήταν στο Εθνικό Θέατρο; Αλήθεια θα μάθουμε ποτέ πόσες και πόσοι του καλλιτεχνικού χώρου, για να γίνουν φίρμες κάνουν τα πάντα; Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Εμείς έχουμε ξεκάθαρη άποψη. Οι βιαστές ανηλίκων να υποστούν τα πάντα. Αν όμως μιλάμε για ενήλικες, ν΄ αφήσουμε την δικαιοσύνη ν΄ αποφασίσει και να της έχουμε εμπιστοσύνη.

- Δικαστής δεν θα γίνει κανείς κομματικός, κανείς καλλιτέχνης και κανείς μα κανείς. Βρήκαν κάποιοι ευκαιρία να δημιουργήσουν ένα ακόμη κίνημα, το κίνημα ενάντια στον Λιγνάδη. Αυτό δεν βοηθάει σε τίποτα, γιατί όλοι τους έχουν άλλα κίνητρα. Δεν έκαναν ποτέ το ίδιο γι΄ αυτούς που σκοτώνουν τα παιδιά μας με τα ναρκωτικά. Δεν έκαναν ποτέ το ίδιο με τους δολοφόνους τρομοκράτες. Δεν έκαναν ποτέ το ίδιο με τους δολοφόνους της ΜΑΡΦΙΝ.

- Ο Λιγνάδης όπως και ο Φιλιπίδης δεν ήταν χθεσινοί στον χώρο και δεν ντρεπόμαστε να γράψουμε πως τόσα χρόνια ήταν γεμάτη η κρεβατοκάμαρά τους, από θύματα και κανείς δεν μιλούσε. Κανείς δεν ήξερε!!!! Κανείς δεν είχε ακούσει και κανείς δεν είχε δει.