Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022

....σουτάκια

 - Χαμός έγινε με την ανακοίνωση του ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ για το θέμα της παραμονής στην ομάδα του ποδοσφαιριστή Γιώργου Λάμπρου, ο οποίος και είχε ανακοινωθεί ως μεταγραφή από άλλη ομάδα εδώ και καιρό!!!!! Αυτά παθαίνει όποιος δεν προσέχει και δεν λαμβάνει..... υπ΄ όψιν του την ομάδα στην οποία ανήκει ο ποδοσφαιριστής.

- Η ουσία δεν αλλάζει πάντως, αφού ο ποδοσφαιριστής συνεχίζει στην ΔΡΟΣΙΑ και έτσι στην ομάδα θα έχουν δύο κυρίους με το ίδιο ονοματεπώνυμο. Ο ποδοσφαιριστής και ο προπονητής ακούνε στο Γιώργος Λάμπρου. Θα πει κανείς για την γκάφα της άλλης ομάδας ή να γράψουμε εμείς πως  ίσως να πίστευε πως ο νόμος δεν επιτρέπει να είναι στην ίδια ομάδα προπονητής και ποδοσφαιριστής με το ίδιο ονοματεπώνυμο!!!!!

- Πάντως εδώ που τα λέμε η ΔΡΟΣΙΑ θα είναι πάλι από τις καλές ομάδες του πρωταθλήματος και σύντομα όταν τελειώσει ο χορός των χιλιάδων ευρώ από ανθρώπους που αποβλέπουν σε άλλα πράγματα, ο ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ ο οποίος έχει έναν από τους καλύτερους προπονητές και μια σοβαρή και μετρημένη διοίκηση, θα κοιτάξει και ψηλότερα.