Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022

.....φαπούλες

 - Όχι καλέ μας φίλε. Δεν θα μπούμε σε καμία συζήτηση με καμία κυρία η οποία έχει την εντύπωση πως επειδή είναι δημοτική σύμβουλος, έχει το ελεύθερο να βρίζει. Η δημόσια συγνώμη της φυσικά θα είναι κάτι, αλλά αυτό θα το συζητήσουμε όταν... πρώτα το κάνει. 

- Μέχρι τότε καλά θα κάνει να πει στον κόσμο πότε χθες Πέμπτη γράψαμε κάτι ή αναφέραμε το όνομά της. Εμείς ψάξαμε αλλά τέτοια αναφορά δεν υπάρχει!!!!

- Φυσικά και έχουμε άποψη για τον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων και την έχουμε γράψει άπειρες φορές. Από την στιγμή που ο δήμαρχος κ. Ψαθάς θα είναι και πάλι υποψήφιος και θα είναι και ο κ. Μπουροδήμος πρώην δήμαρχος, κανείς άλλος δεν έχει τύχη για να κερδίσει εκλογές. 

- Το ΚΚΕ θα έχει υποψήφιο δήμαρχο γιατί θα έχει παντού για να καταγράψει την δύναμή του. Τέταρτος υποψήφιος αν υπάρξει θα υπάρξει επειδή θα θελήσει να παίξει κάποιον ρόλο την 2η Κυριακή και αυτό όλοι το καταλαβαίνουμε και δεν είναι η πρώτη φορά που θα συμβεί. Εμείς δεν θα γράψουμε πως αυτό το σενάριο είναι βρώμικο, αλλά πως αυτό το σενάριο ανήκει στα παιχνιδάκια που κάποιοι παίζουν.