Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Έρχεται ένα ακόμη Καλοκαιρινό Σαββατοκύριακο και σίγουρα θα πάτε στην αγκαλιά κάποιας παραλίας. Καλές βουτιές και πάντα με προσοχή. Να προσέχετε και με τον κορονοϊό, αφού τον έχουμε στα πόδια μας. Τα κρούσματα ανεβαίνουν, αφού δεν υπάρχουν μέτρα και δεν φοράμε ούτε μάσκες, αλλά δεν ...αποφεύγουμε και τον συνωστισμό. 

- Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την κυρία Γκόγκου εκπαιδευτικό και μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων, για το τηλεφώνημα που μας έκανε δύο ώρες πριν τα μεσάνυχτα, για να μας ρωτήσει τι πληροφορίες έχουμε και γράφουμε ότι γράφουμε "στο βρώμικο site" που έχουμε!!!  Κυρία Γκόγκου τα βρώμικα μας αρέσουν και τα προτιμούν πολλοί ιδίως μετά από διασκέδαση. Τα βρώμικα αρέσουν και στους αυτοδιοικητικούς και γενικούς στους πολιτικούς.

- Εμείς site δεν διαθέτουμε κι έτσι δεν θα θυμώσουμε με τον χαρακτηρισμό. Στο κάτω κάτω είμαστε βέβαιοι πως ως εκπαιδευτικός δεν θα λέγατε ποτέ κακές κουβέντες εναντίον κανενός, αφού οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει να εκπαιδεύουν παιδιά, είναι ευγενικοί και έχουν και ήθος. Κάνουμε λάθος;

- Κυρία Γκόγκου μας στείλατε και μήνυμα, αφού σας κλείσαμε το τηλέφωνο, επειδή δεν ζητήσατε συγνώμη γι΄ αυτό που είπατε και μας λέτε: "Την επόμενη φορά που θα ασχοληθείτε με το όνομά μου λέγοντας ανακρίβειες θα τα πείτε με τον δικηγόρο μου".
Το πήραμε το μήνυμα κυρία Γκόγκου και έχετε κάθε δικαίωμα να κάνετε ότι εσείς θέλετε.

- Τι γράψαμε και μιλάτε για ανακρίβειες; Ψάξαμε τα όσα γράψαμε την εβδομάδα αυτή και δεν βρήκαμε κάτι με το όνομά σας. Αν θέλετε στείλτε ένα ακόμη μήνυμα και πείτε μας για ποια ανάρτηση μιλάτε η οποία αναφέρει το όνομά σας και έχει και ανακρίβειες.

- Κυρία Γκόγκου ο εκνευρισμός δεν είναι καλός σύμμαχος των αυτοδιοικητικών και σας καλούμε να ηρεμήσετε. Θα μπορούσαμε να πούμε κι εμείς πως θα μιλήσετε με τον δικηγόρο μας για τον χαρακτηρισμό "βρώμικο site", αλλά δεν θα το κάνουμε, γιατί απλά εμείς δίνουμε μόνοι μας τις απαντήσεις και δίνουμε λόγο μόνο στους αναγνώστες μας.

- Και κάτι τελευταίο. Δεν ξέρετε πως μπορεί μ΄ εσάς να μην μιλάμε, προφανώς γιατί δεν έχετε χρόνο, αλλά μαζί σας εκλέχθηκαν και άλλα 7 μέλη της παράταξης και μπορούμε να σας πούμε πως μιλάμε τουλάχιστον με 5 από τα 7 μέλη. Καλή σας μέρα και να είσθε πάντα καλά.