Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Ο λαός λέει πως στο τέλος πάντα κερδίζει η αλήθεια. Πόσο δίκιο έχει αυτός ο λαός;;;; Θα πρέπει τώρα  να δούμε αν ο κ. Ρέτσας στην εκδήλωση για τις Μικτές της ΕΠΣΕ είπε συνειδητά ψέματα, ή απλά δεν γνώριζε την ιστορία των πρωταθλημάτων Μικτών ομάδων. 
Εγώ πιστεύω πως γνώριζε τα πάντα, αλλά ήταν βέβαιος πως κανείς δεν θα αντιδράσει, ακόμη κι αν το γνώριζε και αυτό αποδείχθηκε αφού ακόμη και οι άνθρωποι της ενημέρωσης δεν του χάλασαν το παραμύθι που ήθελε να περάσει προς κάθε κατεύθυνση και θα το περνούσε, αν δεν υπήρχε η Ευβοϊκή Γνώμη η οποία.... αποκάλυψε πως η ΕΠΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ είχε φτάσει στους τελικούς με τις δύο μικτές!!!
Ο κ. Ρέτσας φυσικά δεν θα ζητήσει συγνώμη για το ότι είπε και το είπε ενώ ήξερε την αλήθεια ή επειδή δεν γνώριζε την πρόσφατη ιστορία!!!

Γιάννης Ρέτσας: Για πρώτη φορά ποδοσφαιρική Ένωση, είχε συμμετοχή και με τις δύο ομάδες της, την ίδια ποδοσφαιρική περίοδο, στα ημιτελικά του πανελληνίου πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων.

ΔΥΝΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ: Τα παιδιά, το αύριο του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου, πέτυχαν κάτι το μοναδικό μέχρι στιγμής!
Οι Μικτές ομάδες Κ-17 & Κ-15 της Εύβοιας έπαιξαν στην τελική φάση των αντίστοιχων Πανελληνίων πρωταθλημάτων! Ήταν κάτι που καμία ΕΠΣ δεν είχε πετύχει μέχρι τώρα, δηλαδή εκπροσώπηση στα τελικά και των δύο πρωταθλημάτων!

eviasports ‘Πρώτη φορά ποδοσφαιρική Ένωση, είχε συμμετοχή και με τις δύο ομάδες της, στα ημιτελικά’

Ευβοϊκή Γνώμη:  Πέντε χρόνια πριν, το 2017, οι Παίδες της Εύβοιας είχαν ηττηθεί, τότε, στον ημιτελικό από το Ηράκλειο και στερήθηκαν την παρουσία τους στον μεγάλο τελικό. Το ματς είχε γίνει στο ουδέτερο γήπεδο του Κορυδαλλού.
Εκείνη τη χρονιά η ΕΠΣ Ηρακλείου είχε εκπροσωπηθεί στη φάση των «4» και με τις δυο ομάδες της, τόσο στο πρωτάθλημα Παίδων, όσο και στο πρωτάθλημα Νέων και φέτος η Εύβοια ...επανέλαβε τη διάκριση των κρητικών ομάδων, που είχαν αγωνιστεί στους μεγάλους τελικούς με αντιπάλους τη Μακεδονία (Παίδων), από την οποία η ΕΠΣΗ έχασε 1-0 και τις Σέρρες (Νέων), όπου ηττήθηκε με 3-2.