Σάββατο 23 Ιουλίου 2022

Μέρα που βρήκε ο κ. Δ. Αναγνωστάκης!!


Διαβάστε τι έγραψε ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια κύριος Δ. Αναγνωστάκης την ώρα που πριν λίγα χρόνια, όταν κυβερνούσαν έκαψαν ζωντανούς 100 και πανω ανθρώπους. Τώρα προσπαθούν να πατήσουν πάνω σε μια φυσική καταστροφή για να πάρουν ψηφαλάκια. Μούντζες θα πάρετε, γιατί ο λαός δεν ξεχνά πραγματικά, αυτά που κάνατε.

 Dimitris Anagnostakis
"Η σκέψη μας στους συμπολίτες μας στη Λέσβο, στην Ηλεία και στον Έβρο. 
Κουράγιο και δύναμη σε όσους παλεύουν με τις φλόγες για να σώσουν το βιος τους, τα σπίτια τους, τα δάση τους τη ζωή τους. Στέλνουμε τη θετική μας ενέργεια .....σε όλους αυτούς, που μαζί με το πυροσβεστικό σώμα και τους εθελοντές πυροσβέστες, προσπαθούν να περιορίσουν την έκταση της καταστροφής.
Με την ελπίδα ότι δεν θα ξεχαστούν κι αυτοί όπως και οι προηγούμενοι, που επλήγησαν από φονικές πλημύρες και καταστροφικές φωτιές".

apopsignomi
Κύριε Αναγνωστάκη σαν σήμερα
2018: Νύχτα κόλασης στην Αττική με δύο μεγάλα μέτωπα φωτιάς σε Κινέτα και Καλλιτεχνούπολη. 102 νεκροί και 172 τραυματίες στο Μάτι. Βοήθεια από την Ε.Ε ζήτησε η Ελλάδα. Για εικόνα ασύμμετρου φαινομένου έκανε λόγο ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, μετά την ενημέρωση που έλαβε από το Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής, στο Χαλάνδρι.