Τρίτη 19 Ιουλίου 2022

....σουτάκια

 - Βιασύνη δεν χρειάζεται, γιατί όποιος βιάζεται σκοντάφτει.
Υπομονή χρειάζεται και να λες την αλήθεια και όχι να προσπαθείς με ψέματα, αχαριστία και μαϊμουδιές να παριστάνεις τον κάποιον, ενώ είσαι αυτός που πάντα θέλει κάποιους να τον σπρώχνουν. Ας κάνουμε λοιπόν λίγη υπομονή όλοι και θα καταλάβουμε πως το ποδόσφαιρο δεν είναι αυτό που πάντα θα συντηρεί μια παράγκα. Το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο για να μην κρυβόμαστε έχει πιάσει.... πάτο και δεν θα σηκώσει κεφάλι ούτε με φιέστες, ούτε με φανφάρες.

- Δεν υπάρχουμε πουθενά, ούτε στις Εθνικές κατηγορίες ως ομάδες, αλλά και ούτε ως διαιτησία. Αν δεν ειπωθούν αλήθειες ίσως ξεπεράσουμε και τον πάτο. Υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι δεν θα έπρεπε να περνούν ούτε έξω από τα γραφεία της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ, αφού το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι το να αυτοθαυμάζονται και να κρατούν αποστάσεις από την αλήθεια.

- Με τον τρόπο τους πάντως, αναγκάζουν ανθρώπους, οι οποίοι αγαπούν και υπηρετούν το ποδόσφαιρο να φύγουν από αυτό, γιατί δεν θέλουν να λειτουργούν με ψέματα. Αυτό θα το διαπιστώσετε όλοι σύντομα και ευχόμαστε να μην είναι αργά. Τεράστιες ευθύνες έχουν όλοι και θα πρέπει να τις αναλάβουν.