Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022

...ηρεμήστε κυρίες και κύριοι

 - Κυρίες και κύριοι εκεί στα Ψαχνά, αφήστε στην άκρη τον εγωισμό σας και φροντίστε για το καλό του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ και των παιδιών της περιοχής. Σταματήστε ΟΛΟΙ να έχετε μίσος ο ένας για τον άλλον και φροντίστε ώστε όλα τα παιδιά κάποια στιγμή να φορέσουν την φανέλα του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ. Δεν θα μπούμε σε λεπτομέρειες, γιατί....θέλουμε να δώσουμε την ευκαιρία σε όλους να ενώσουν δυνάμεις και όχι ο ένας να κατηγορεί τον άλλον.
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ κάνει για μια ακόμη φορά μια προσπάθεια να σταθεί στα πόδια του και δεν νομίζουμε πως οι διοικούντες έχουν τον χρόνο ν΄ ασχοληθούν με τις ακαδημίες, αφού στόχος είναι το να μπορέσει η ομάδα να σταθεί με αξιοπρέπεια στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας και φυσικά να τελειώσει το πρωτάθλημα, γιατί πολύ φοβόμαστε πως πάντα θα υπάρχει ο κίνδυνος να έχουμε παραιτήσεις.
Αν δεν τα βρούνε μεταξύ τους οι δύο πλευρές, θα υπάρξουν προβλήματα και αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλες και όλοι.
Οι διοικούντες τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ θα πρέπει να ξέρουν πως η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΨΑΧΝΩΝ είναι άλλο σωματείο, με δικό του καταστατικό, δική του διοίκηση, δικούς του ποδοσφαιριστές.
Οι διοικούντες την ΑΚΑΔΗΜΙΑ επίσης πρέπει να ξέρουν πως για να συνυπάρξουν αρμονικά με τον ΗΡΑΚΛΗ θα πρέπει κι αυτοί να κάνουν κάποια βήματα πίσω.
Εμείς θα περιμένουμε λίγες μέρες, μήπως και οι δύο πλευρές βρούνε την καλύτερη λύση και θα επανέλθουμε με λεπτομέρειες.