Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022

....σουτάκια

 - Τι μας θύμισε ο κύριος Μπάμπης Κουσκούτης με τα όσα έγραψε στο fb σχετικά με γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου και "τα μόρια". Προφανώς ο κ. Κουσκούτης δεν κάνει αναφορά στα μόρια που θα συγκεντρώσει κάποιος στις Πανελλαδικές, αλλά στα μόρια που όσοι έχουν τα χρησιμοποιούν πολλές φορές και με λάθος τρόπο. Αλήθεια λέει ο κ. Κουσκούτης για τα αθλητικά σωματεία που φυτρώνουν σαν τα μανιτάρια, ιδιαίτερα από τότε που αυτή η..... κυβέρνηση δίνει χρήμα στα σωματεία, κάτι που δεν συνέβαινε στο παρελθόν.

- Είναι όμως τραγικό κάποιοι που διοικούν αυτά τα νέα αθλητικά σωματεία, να μην δείχνουν τον απαιτούμενο σεβασμό προς αυτά που υπάρχουν εδώ και χρόνια και κάνουν ή προσπαθούν να κάνουν ότι θέλουν.

- Κύριε Κουσκούτη, το κάθε Σωματείο και εσείς το ξέρετε καλύτερα από εμάς πρέπει να τηρεί νόμους και κανονισμούς και φυσικά να μην λειτουργεί σε βάρος άλλων. Η έδρα του κάθε νόμιμου σωματείου έχει δηλωθεί στην ΕΠΟ και στο Μητρώο, όταν ιδρύθηκε και δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να πηγαίνει και να χρησιμοποιεί όποιο γήπεδο θέλει.

- Κύριε Κουσκούτη εσείς ξέρετε καλά τον νόμο και τους κανόνες. Προχωρήστε λοιπόν έτσι όπως πρέπει, αφού έχετε το δίκιο με το μέρος σας. Εμείς πάντως θα γράψουμε αλήθειες κι ας ενοχληθούν οι παράγοντες των ομάδων. Θα είμαστε με το δίκιο και θα γράψουμε ονόματα και όχι μόνο.

- Παράγοντες και προπονητές ας σταματήσουν τις αρπαχτές και το ότι να είναι, για να μην εκτεθούν και για να μην κατηγορούν μετά εμάς.