Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλό Σαββατοκύριακο να έχετε. "Συνιστώ ψυχραιμία" προς κάθε κατεύθυνση, γιατί η κατάσταση έχει ξεφύγει λέει ο φίλος μας και οι καμπάνες άρχισαν να χτυπούν προς κάθε κατεύθυνση. Τίποτα δεν θ΄ αποκαλύψουμε σήμερα, αλλά θα γράψουμε τα πάντα μέχρι και 08/11/2022, για να μη λένε κάποιοι πως δεν ήξεραν!!!!  Μπορεί κάποιοι να "πουλάνε" όσο όσο, αλλά.... εμείς δεν θα αγοράσουμε τίποτα "από αυτόν τον ποδοσφαιρικό πλειστηριασμό".

- Προειδοποιήσαμε κάποιους κυρίους και γράψαμε την άποψή μας, αλλά φαίνεται πως πίστευαν πως είχαν κάνει το τέλειο ποδοσφαιρικό έγκλημα, αλλά κανείς δεν είναι τέλειος όπως λέει ο λαός και τώρα ήρθε η ώρα να αποκαλυφθεί η αλήθεια. Από εμάς δεν υπάρχει ούτε κατανόηση, ούτε τίποτα. Τους καταλαβαίνουμε, αλλά μας βρίζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ, τα παπαγαλάκια τους και αυτοί που βούτηξαν στο μέλι και μάλιστα με κουτάλα και όχι με κουταλάκι ή με το δάχτυλο.

- Δεν θέλουμε να μας ενοχλήσει κανείς για το θέμα. Η απόφαση πάρθηκε και θα προχωρήσουμε μέχρι τέλος, γιατί απλά πρέπει να μάθουν ΟΛΟΙ, ΟΛΗ την αλήθεια με ονόματα και χωρίς εισαγωγικά.

- Εκτός από το ποδόσφαιρο υπάρχει και η αυτοδιοίκηση κι εκεί τρέχουν όλοι και δεν φτάνουν, αφού πέφτουν σαν χαλάζι οι αλλαγές ονομάτων στα ψηφοδέλτια σε σχέση με τις εκλογές του 2019.  Το ψηφοδέλτιο της δημάρχου κυρίας Βάκα δείχνει ισχυρότατο και θα έχει ονόματα τα οποία ήταν στις εκλογές του 2019 στα ψηφοδέλτια Παγώνη και Καθαροσπόρη.

- Με πολλές απουσίες σε σχέση με το 2019 το ψηφοδέλτιο Παγώνη, αφού ψάχνει νέους υποψήφιους και θυμίζει την ομάδα ΑΒΑΝΤΕΣ η οποία έχασε τις παίκτριες με τις οποίες θα κατακτούσε έλεγαν το πρωτάθλημα και τώρα προσπαθούν να βρούνε νέες, για να είναι στο παιχνίδι όχι αγωνιστικά, αλλά οικονομικά!!! Ο κ. Παγώνης έχασε θα λέγαμε όχι την βασική 11άδα, αλλά κάτι παραπάνω.

- Απώλειες έχει και ο Καθαροσπόρης, αφού δεν θα είναι 2-3 αυτοί που θα βρεθούν εκτός ψηφοδελτίου αλλά περισσότεροι και μάλιστα ένας θα κάνει και πολύ θόρυβο, αφού είναι πονηρούλης και πάντα θέλει να είναι με τους πρώτους, αλλά κάνει και λάθος προβλέψεις, αφού το 2019 πίστεψε πως πρώτος θα ήταν ο Καθαροσπόρης!!!!