Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022

....η άποψή μας

 - Τι χαριτωμένα είναι αυτά που γράφει ο ΣΥΡΙΖΑίος για λίγο ακόμη κυρ Γιώργος από το Μπούρτζι, ο οποίος προσπαθεί μέσα από το fb να πείσει τον κόσμο πως για τους βιαστές, τους δολοφόνους, τους ανώμαλους κλπ, έχει ευθύνες ο Μητσοτάκης, αφού όπως γράφει ο κυρ Γιώργος η δική του μαφία κυβερνάει!!!
Κυρ Γιώργο, στο έχουμε ξαναγράψει. Τον κώλο σου κάτω να χτυπάς, την ατιμωρησία όλων αυτών την νομοθέτησε ο ΣΥΡΙΖΑ, σ΄ αρέσει δεν σ΄ αρέσει.
Με νόμους του ΣΥΡΙΖΑ όλοι αυτοί και ανάμεσά τους και οι έμποροι.... ναρκωτικών που οδηγούν στον θάνατο τα παιδιά μας, είναι ελεύθεροι.
Δεν σου φταίνε οι δικαστές κυρ Γιώργο. 
Οι νόμοι είναι αυτοί που επιβάλλουν κάποια πράγματα στους δικαστές και αυτούς τους νόμους τους ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ.
Κυρ Γιώργο μας κάνε το παιχνιδάκι σου, γιατί πρέπει να κάνεις και κάτι τώρα που είσαι και συνταξιούχος.
Και κάτι άσχετο. Έμαθα πως έκανες δήλωση και είπες πως δεν θα είσαι υποψήφιος στις Δημοτικές εκλογές. Δικαίωμά σου κυρ Γιώργο, αλλά όλοι λένε πως θα είσαι και η δυσκολία σου θα είναι πως έχεις άλλη προτίμηση και δεν θέλεις να είσαι υποψήφιος με αυτόν που είπε πως θα έχει την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ. 
Μην έχεις άγχος κυρ Γιώργο. Αυτός μάλλον δεν θα είναι υποψήφιος, οπότε θα είσαι με τους πρώην συντρόφους σου στο ΠΑΣΟΚ!!!
Είμαστε περίεργε κύριε Γιώργο και θα δούμε πόσους παραπάνω σταυρούς θα πάρεις από τον Βασίλη Γουρνή. Εμείς δηλαδή πιστεύουμε πως θα πάρεις πάνω από 2.000 σταυρούς......
Προσοχή όμως να μην σου πέσει ένα μηδενικό στην πορεία και μείνεις με 200!!!!!