Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022

Συνάντηση "καλών"

- Σε λίγη ώρα η συνάντηση "των καλών" του ποδοσφαίρου, οι οποίοι θα ψάξουν τους επόμενους μαλάκες, ώστε να κάνουν παιχνίδι και στο τέλος να μην την πληρώσουν οι ίδιοι!!!!
Λοιπόν. Για να είμαι ήσυχος με την συνείδησή μου, το γράφω για να μην πούνε πως δεν το ήξεραν.
Αποκαλύφθηκε όλο το σενάριο και τώρα θα δούμε την εξέλιξή του.
Εγώ δεν θα είμαι εκεί, γιατί ανήκω "στους μαλάκες", όχι του βεληνεκούς άλλων οι οποίοι βρίσκουν θύματα "Ελληνοτέτοιους" και μπαίνουν στο.... επιχειρείν, αλλά ένας μικρός και ασήμαντος μαλάκας.
Επειδή σήμερα το σχέδιο περιλαμβάνει σύσκεψη "των καλών" και δείπνο για όλες και όλους, να ευχηθώ όλα να πάνε καλά, αλλά να μην ξεχάσουν να ρίξουν και ένα ανάθεμα σε αυτόν που τους πλήρωνε τα 3 τελευταία χρόνια και του φέρθηκαν αχάριστα.
Καθαρές κουβέντες από τον μπάρμπα Στέλιο.
Ξέρετε πολύ καλά πως δεν ήμουν ποτέ στους χειροκροτητές κανενός, αλλά είμαι από αυτούς που έλεγαν στον πρόεδρο, όταν έστω μία φορά τον χρόνο συναντιόμασταν, πάντα παρουσία και άλλου προσώπου, πως στην πρώτη στραβή θα τον πουλήσουν και θα του φορτώσουν τα πάντα.
Καλά να πάθει, αλλά εγώ δεν είμαι ανήσυχος, αφού του τα είχα πει.
Θα κλείσω για τώρα και θα δημοσιεύσω απόσπασμα από την ανακοίνωση των παικτριών της ομάδας ΑΒΑΝΤΕΣ Χαλκίδας.
Σύντομα θα ξέρουμε αν έχουν λόγο, αν δηλαδή έγραφαν όσα έγραφαν με στόχο τον Σωτηρίου ή ήταν στο κόλπο και απλά πίστεψαν στην Ελληνοαμερικάνικη βοήθεια και έπαιξαν παιχνιδάκι.
Διαβάστε τι έγραψαν μεταξύ άλλων.

"Σύσσωμο το επιτελείο των παιχτριών των Αβαντιδων Χαλκίδας ζητάει να αποχωρήσουν από τον οργανισμό χωρίς καμία παρεμπόδιση από την αντίστοιχη διοίκηση για να μπορέσει κάθε παίχτρια να συνεχίσει να γυμνάζεται σε ομαδικό επίπεδο και να μπορέσει να προσφέρει στην εξυγίανση του ποδοσφαίρου γυναικών σε οποιοδήποτε περιβαλλον θεωρεί η ίδια ιδανικότερο.
Καμιά παίχτρια που απαρτίζει την ομάδα δεν θα επιθυμούσε να αγωνιστεί από εδώ και στο εξής ακόμη και σε περίπτωση αλλαγής ηγεσίας. Ευχή όλων μας είναι η άμεση ανταπόκριση των υπευθύνων φορεων ώστε να συνεχίσουμε να έχουμε ήδη κλεισμένες τις Κυριακές στο ημερολόγιο μας.

 Οι παίκτριες των Αβαντιδων Χαλκίδας - Οι αρχηγοί της ομάδας !!