Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022

...φαπούλες

 - Έχουμε σχεδόν 1 χρόνο ακόμη μέχρι να διεξαχθούν οι Δημοτικές εκλογές και είναι βέβαιο πως μετά τα Χριστούγεννα θ΄ αρχίζει να ξεκαθαρίζει το τοπίο, τουλάχιστον σε ότι έχει να κάνει με τους υποψηφίους δημάρχους οι οποίοι μέχρι τώρα είναι πολλοί και σίγουρα κάποιοι θα αποχωρήσουν από την κούρσα. Μπορεί τώρα να δηλώνουν υποψήφιοι, αλλά όλοι ξέρουμε πως δεν έχουν.... καμία τύχη, όχι στο να κερδίσουν εκλογές, αλλά ούτε στο να μπορέσουν να συμπληρώσουν ψηφοδέλτιο.

- Αυτό που μας προκαλεί μεγάλη εντύπωση, είναι το ότι ο κάθε υποψήφιος ο οποίος πήρε την απόφαση να ζητήσει την ψήφο των Δημοτών, το έκανε χωρίς καν να μπορεί σήμερα να μας πει έστω ένα προσχέδιο του προγράμματος του. 

- Αλήθεια είναι κάποιος υποψήφιος επειδή απλά είναι αντίθετος με την Δημοτική Αρχή και καταγγέλει κάθε ενέργειά της; Είναι κάποιος υποψήφιος επειδή είναι πάντα υπέρ των δημοτών; Υπέρ είναι όλοι αφού οι δημότες αποφασίζουν με την ψήφο τους, αλλά ένας υποψήφιος δήμαρχος δεν μπορεί να λέει ΝΑΙ σε όλα και σε όλους. Αυτό είναι λαϊκισμός και τον έχουμε πληρώσει ακριβά.