Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022

......φαπούλες

 - Τι έγινε εκεί στην ΔΗΜ.ΤΟ Διρφύων Μεσσαπίων; Γιατί προέκυψε θέμα με τα προσωπικά δεδομένα των μελών;;; Κυρίες και κύριοι, τα πράγματα είναι απλά, πολύ απλά. Ο κάθε πολιτευτής και ο κάθε υποψήφιος γενικώς βρίσκει ότι ώρα θέλει τους αριθμούς τηλεφώνου των μελών και φυσικά επικοινωνεί μαζί τους μήπως και πάρει κι αυτός έναν σταυρό προτίμησης. Όταν είσαι μέλος μιας.....Τοπικής Κομματικής Οργάνωσης, θέλεις να μην χρησιμοποιεί κανείς το τηλεφωνικό σου νούμερο για να μιλήσει για την υποψηφιότητά του;

- Θέλετε δηλαδή να μας πείτε πως οι υποψήφιοι βουλευτές δεν έχουν στα χέρια τους τον κατάλογο των μελών του κόμματος και τα στοιχεία επικοινωνίας μαζί τους; Μην βάζετε στοίχημα γιατί θα το χάσετε. Πάντως καλό είναι να ψάξετε να δείτε ποιος τα έδωσε στον έναν υποψήφιο και ποιος στον άλλον!!!!!!

- Διαβάσαμε και μια ανάρτηση του αντιπροέδρου της ΔΕΕΠ κυρίου Γιαμαρέλου για τους υποψήφιους βουλευτές οι οποίοι πάνε σε υπουργούς κλπ. Κύριε Γιαμαρέλο, δεν φταίνε οι υποψήφιοι. Φταίνε οι υπουργοί οι οποίοι θέλουν με τον τρόπο τους να βοηθήσουν κάποιους υποψηφίους. Για να γράφουμε ονόματα, φέρνουμε ως παράδειγμα την κυρία Σοφία, η οποία ήταν υποψήφια στην Α΄ Αθήνας και τώρα ήρθε υποψήφια στην Εύβοια.

- Κύριε Γιαμαρέλο, επηρεάζει κάποιον κόσμο στην Αθήνα και έτσι κάνει παιχνίδι με υπουργούς για αυτό που λέμε "βοήθαμε, να σε βοηθήσω". Θέλω μια συνάντηση και 2 - 3 φωτογραφίες λέει η κυρία Σοφία και αυτό είναι όλο. Προφανώς και δεν ξέρει πως εδώ στην Εύβοια, έχουμε άλλη νοοτροπία και δίνουμε τον σταυρό προτίμησης σε ανθρώπους που ήταν και θα είναι δίπλα μας για χρόνια και όχι σ΄ αυτούς που μας θυμήθηκαν μετά από κάποιες δεκαετίες.

- Αγαπητέ κύριε Γιαμαρέλο, έχετε δίκιο, αλλά θα σας λέγαμε να μην τα γράφετε αυτά δημόσια. Δεν είναι κακό που το κάνετε, αλλά η διοικούντες τα όργανα του κόμματος, ακολουθούν άλλες διαδικασίες. Καλησπέρα και καλούς αγώνες.