Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022

.....σουτάκια

 - Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, θα πρέπει να εξηγήσουμε τα αυτονόητα. Εμείς δεν καλύψαμε δημοσιογραφικά τους αγώνες στίβου το Σάββατο στο Δημοτικό Στάδιο της Χαλκίδας. Παρακολουθήσαμε τους αγώνες, από την αρχή μέχρι το τέλος, ως γονείς αφού συμμετείχε και το παιδί μας στο Τέτραθλο και είχε το άγχος και την αγωνία αφού κρινόταν οι 3 πρώτες θέσεις για τα κορίτσια που.... γεννήθηκαν το 2009 και το 2010 και ανήκουν στα σωματεία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας.

- Δεν καταγράψαμε λοιπόν ούτε αποτελέσματα, ούτε και έχουμε φωτογραφικό υλικό από τους αγώνες. Τα γενικά αποτελέσματα του Τετράθλου μας τα έστειλε ο Τεχνικός Σύμβουλος του ΣΕΓΑΣ κύριος Ντίνος Μπουλούκος και τον ευχαριστούμε πολύ.

- Όσο για τον κύριο που τηλεφώνησε και μας είπε γιατί δεν ανεβάσαμε φωτογραφίες θα του πούμε και πάλι πως δεν καλύψαμε τους αγώνες, κάτι που κάναμε στο παρελθόν, για λόγους που δεν θα δημοσιοποιήσουμε. Αυτό αφορά εμάς και τους αρμόδιους του στίβου.

- Τώρα αν κάποιοι ενοχλήθηκαν επειδή γράψαμε για την 1η θέση που πήρε η κόρη μας σε όλη την Περιφέρεια, εμάς δεν μας ενοχλεί, αλλά ας μας επιτρέψουν να καμαρώνουμε για τα παιδιά μας.