Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Καλημερούδια σε όλες και όλους.
Είμαι πολύ χαρούμενος σήμερα, γιατί "ο σχετικός" ανακοίνωσε εμμέσως πλην σαφώς, την διάλυση της ομάδας ΑΒΑΝΤΕΣ Χαλκίδας. Ξέρει μπαλίτσα "ο σχετικός" αφού με όποια ομάδα μπερδεύτηκε, η ομάδα διαλύθηκε!!!
Το πόσες και ποιες είναι οι ομάδες, δεν θα καθίσω να τις μετρήσω, γιατί δεν θα χάσω τον πολύτιμο χρόνο, αλλά δεν είναι και μυστικό, αφού το ξέρουν και οι πέτρες.
Ρε συ μπαγασάκο, εσύ που είσαι έντιμος, κύριος και προσφέρεις εθελοντικά (χα χα χα) τις υπηρεσίες σου, γιατί στράβωσες όταν γράψαμε πως η ομάδα ήταν στην Α'  κατηγορία Εύβοιας; 
Εντάξει κάναμε ένα λάθος. Η ομάδα ήταν ....στην κατηγορία ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΠΑΕ και τώρα είναι στην κατηγορία ΑΠΟΘΗΚΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΔΙΑΛΥΣΗΣ!!!
Πάντως στην Α΄ ΕΘΝΙΚΗ που γράφεις δεν ήταν ποτέ γιατί δεν υπάρχει τέτοια κατηγορία. Η απόδειξη από την ΕΠΟ:
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ   Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2022 - 2023

Λοιπόν κύριε "σχετικέ" ας επανέλθουμε στο θέμα.
Η ουσία δεν αλλάζει. Ο Σωτηρίου πλήρωνε και κάποιοι έτρωγαν καλά, όχι μόνο στις τράπεζες, αλλά και στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.
Ο Σωτηρίου δυστυχώς για σένα δεν είναι αυτός που διέλυσε την ομάδα. Την ομάδα επίσημα την οδήγησαν σε διάλυση και θα μας πούνε τους λόγους τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης και οι παρατρεχάμενοι.
Το σχέδιο δεν ήταν καλό.
Πίστευες κι εσύ ή μάλλον ήσουν σίγουρος πως υπήρχε διάδοχη κατάσταση.
Θέλεις απάντηση; Πάρε απόδειξη:

Ποιοι αποφάσισαν και έδωσαν τα δελτία στις παίκτριες και δεν προχώρησαν σε Γενική Συνέλευση και κάλεσμα στον κόσμο για να δούνε μήπως κάποιοι τους έδιναν λύση;
Αυτοί είναι γνωστοί και είναι αυτοί που παρέμειναν στο ΔΣ.
Γιατί πρώτα έδωσαν τα δελτία στις παίκτριες και μετά πάνε σε Γενική Συνέλευση και εκλογές;
Προφανώς γιατί έχουν στόχο την επιχορήγηση που ξεπερνά τις 100.000 ευρώ και πιστεύουν πως θα τα πάρουν τον Ιανουάριο!!!!!!
Κύριε "σχετικέ" το κράτος δεν είναι κορόϊδο και δεν μοιράζει χρήματα χωρίς να ελέγχει. Θα το διαπιστώσεις όταν έρθει η ώρα.
Μπορεί κάποιοι να θέλουν να κατεβάσουν στο πρωτάθλημα μια ομάδα με παίκτριες που δεν θα μπορέσουν να την κρατήσουν στην κατηγορία, αλλά για να εισπράξουν τα χρήματα.
Αλήθεια ποιοι θα πάρουν μέρος στην Γενική Συνέλευση; Ποιοι θα θελήσουν να αναλάβουν ως μέλη διοίκησης και εξελεγκτικής επιτροπής;
Υπάρχουν άραγε μη σκεπτόμενοι άνθρωποι;
Κύριε "σχετικέ" η υπόθεση μυρίζει μπαρούτι από μακριά και κανείς δεν θα θελήσει να καταστραφεί οικονομικά και επαγγελματικά, αφού είναι σίγουρο πως θα μπλέξει.
Εμείς δεν θα σε βρίσουμε, ούτε θα σε χαρακτηρίσουμε, γιατί δεν το έχουμε ανάγκη.
Μπορούμε να σε αντιμετωπίσουμε με επιχειρήματα.
Κάποτε ανέβαζες φωτογραφίες με κώλους, ενώ τώρα ανεβάζεις σχόλια του κώλου και καλά κάνεις. 
Να είσαι πάντως σίγουρος πως είμαι φτωχός, αλλά έχω γεμάτη την αγκαλιά μου, αφού με αξίωσε ο Θεός να είμαι με τον άνθρωπό μου και τα παιδιά μας και να καμαρώνω γι΄ αυτά.
Θα τα ξαναπούμε σύντομα και σου έχουμε μια έκπληξη, αφού είσαι αν δεν κάνω λάθος και μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής του σωματείου ΑΒΑΝΤΕΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ.