Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022

......φαπούλες

 - Όταν θέλεις να είσαι υποψήφιος δήμαρχος, θα πρέπει να ξεκινάς από το τι θα προτείνεις στους δημότες, από το πρόγραμμά σου δηλαδή και από τα άτομα που θα συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιό σου.  Κανέναν δεν θα πείσεις να σε ψηφίσει, αν αφήσεις για το τέλος αυτά τα δύο. Ας μη γελιόμαστε. Ο κάθε υποψήφιος δήμαρχος και ιδιαίτερα αυτοί που για πρώτη φορά θα διεκδικήσουν τον Δήμο, αν βασιστεί πάνω σε ανθρώπους που έχουν πολλά χρόνια που υπηρετούν τον δήμο.... ως αντιπολίτευση ή συμπολίτευση, δεν θα πετύχει τίποτα απολύτως.

- Θέμα πολλών συζητήσεων έγινε η τοποθέτηση του Δημοτικού Συμβούλου κυρίου Αντώνη Βουρδάνου στο Δημοτικό Συμβούλιο της περασμένης εβδομάδας για το θέμα των ανεμογεννητριών και δεν είναι λίγοι αυτοί που μιλούν για διαφοροποίηση του κ. Βουρδάνου, από την θέση που έχει η επικεφαλής της παράταξης κυρία Γκόγκου.

- Κυρίες και κύριοι είναι άλλο το να χαϊδεύεις αυτιά και να κάνεις επαναστατική γυμναστική και άλλο να εκφράζεις άποψη και να παίρνεις θέση. Καλά θα κάνει πάντως η κυρία Γκόγκου να κάνει μια ανακοίνωση και να μας πει την θέση της παράταξής της, γιατί να είναι και με τις δύο θέσεις δεν είναι σωστό.