Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022

.....σφηνάκια

 - Όλοι μπορεί να δηλώνουν πως θα κατακτήσουν το πρωτάθλημα στην Α΄ Κατηγορία Εύβοιας, αλλά ο πρωταθλητής θα είναι ένας και μόνο ένας. λένε πως ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ και ο ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ θα είναι τα φαβορί και ακολουθούν ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ και η ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ. Κύριοι, είναι πολύ νωρίς ακόμη, αλλά ας μη γελιόμαστε. Αυτές είναι οι ομάδες που θα το παλέψουν, αλλά δεν θα μετρήσει το ποιος έβαλε πολλά λεφτά και πήρε καλούς....ποδοσφαιριστές, αλλά το ποιος θα δουλέψει ως ομάδα και θα είναι μια γροθιά από την αρχή μέχρι το τέλος.

- Την καληνύχτα μας, σ΄ έναν άνθρωπο ο οποίος πάντα είναι δίπλα μας και βοηθάει και ειλικρινά δεν ξέρουμε πως να τον ευχαριστήσουμε. Μπορεί κάποιες φορές να κάνουμε κάποια σχόλια, αλλά ο ίδιος ξέρει πως δεν τα κάνουμε με κακή πρόθεση.

- Φιλικό είχε λέει ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ με τον ΦΩΣΤΗΡΑ, στο γήπεδο της Αρτάκης, αλλά ενώ πήγαν στο γήπεδο  οι διαιτητές, δεν έμειναν να συνεχίσουν, γιατί η ομάδα του Φωστήρα δεν είχε κάρτες υγείας των ποδοσφαιστών της!!!!! Το παιχνίδι έγινε τελικά αλλά όχι με επίσημους διαιτητές. Το τελικό αποτέλεσμα 2 - 2.