Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022

....καλησπέρα σου κύριε "χορηγέ"!!!

 - Μακάρι αυτοί που ανέλαβαν να κρατήσουν ζωντανή στην Α΄ Κατηγορία της Εύβοιας την ομάδα ΑΒΑΝΤΕΣ Χαλκίδας, να τα καταφέρουν,  μέχρι στιγμής όμως, η εγχείρηση πέτυχε, αλλά ο ασθενής απεβίωσε"!!!!
Θα απαντήσουμε αύριο στον κύριο ο οποίος δηλώνει φίλος του κ. Σωτηρίου και του ρίχνει όλες τις ευθύνες, αλλά δηλώνει πως πλήρωνε και από την τσέπη του.
Όσο για μας που μας χαρακτηρίζει άσχετους και ότι γράφουμε ότι μας λένε, δεν μας ενοχλεί καθόλου, γιατί εμείς δεν ήμασταν υπάλληλοι κανενός.
Κύριε ο Σωτηρίου οδηγήθηκε σε παραίτηση, γιατί έτσι η ομάδα θα ....προχωρούσε με νέο διοικητικό σχήμα, το οποίο είχε βρεθεί σύμφωνα με ανθρώπους της ομάδας.
Τελικά δεν υπήρχε τίποτα και αποδείχθηκε πως ο κ. Σωτηρίου πλήρωνε όλα αυτά τα χρόνια, μέχρι που κάτι δεν πήγε καλά με την δουλειά του και δεν μπορούσε να ανταποκριθεί.
Σύμφωνα με αυτά που ξέρουμε εμείς, τους τελευταίους 2 μήνες την Άνοιξη κρατήθηκε η ομάδα με την βοήθεια του κ. Μπλέτσα. Αλήθεια ή ψέματα;
Αύριο κύριε θα γράψουμε λεπτομέρειες, όχι όπως θα μας τις πει ο κ. Σωτηρίου, αν μας τις πει, αλλά όπως μας τις είπανε άνθρωποι της ομάδας.
Τελικά ο Σωτηρίου έφυγε, αλλά να δούμε τι θα γίνει με την ομάδα.