Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Χρόνια πολλά στον Δημήτρη και την Δήμητρα που γιορτάζουν σήμερα. Σήμερα πάτε και σε γήπεδο αφού έχει και κάποιους αγώνες για το Κύπελλο Εύβοιας. Φυσικά το Σαββατοκύριακο έχουμε και αγώνες πρωταθλημάτων Α΄,  Β΄,  και Γ΄ Κατηγορίας Εύβοιας. Λένε αλήθεια αυτοί.... που λένε πως κάποιοι έμπλεξαν τον αθλητισμό με την πολιτική; Μάλλον αλήθεια λένε.....

- Επίθεση έχουμε και ίσως δικαιολογημένα, προς την υποψήφια βουλευτή κυρία Σοφία, η οποία πηγαινοέρχεται  στα γραφεία των υπουργών για μια φωτογραφία και μας λέει πως πηγαίνει για να λύσει τα προβλήματα της Εύβοιας!!!! Εμείς πάλι είχαμε την εντύπωση πως κάποιοι στήριζαν στην αρχή την κυρία Σοφία. Τι άλλαξε τώρα;

- Πάντως κανένας υπουργός δεν είναι σε θέση να στηρίξει κανέναν υποψήφιο και περισσότερο ζημιά του κάνει. Η Εύβοια είναι ένας νομός ο οποίος καμία σχέση δεν έχει με το Κολωνάκι και την Δεξαμενή, όπου ο καθένας μπορεί να καταπίνει αμάσητα ότι του σερβίρουν οι ερχόμενη από την γνωστή πλατεία.

- Δεν φταίει όμως μόνο η κυρία υποψήφια. Αυτή κάνει την δουλειά της και με τον τρόπο που ξέρει, γιατί άλλον τρόπο δεν έχει για να πλησιάσει τους πολίτες της Εύβοιας. Περισσότερο φταίει ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί, οι οποίοι πουλάνε εκδούλευση σε υποψήφια βουλευτή.

- Αλήθεια οι κύριοι υπουργοί θα δεχθούν να συναντηθούν με όλους τους πολιτευτές όλων των νομών;;;;;; Επειδή πρέπει να γράφουμε αλήθειες, θα γράψουμε  προς τον αγαπητό αντιπρόεδρο της ΔΕΕΠ ΕΥΒΟΙΑΣ κ. Κώστα Γιαμαρέλο, πως η ΔΕΕΠ έχει υποχρέωση να παρέμβει προς το κόμμα και την κυβέρνηση, ώστε να μπει ένα τέλος σ΄ αυτό το θέμα και οι υπουργοί να κοιτάξουν την δουλειά τους και να μην παρεμβαίνουν υπέρ κανενός.

- Κύριε Γιαμαρέλο τα κομματικά όργανα, όχι μόνο έχουν δικαίωμα να παρέμβουν, αλλά είναι υποχρέωσή τους.  Όσοι είναι σ΄ αυτά, αλλά και γενικότερα τα μέλη της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ θα πρέπει να τιμωρήσουν τέτοιες συμπεριφορές κι αν χρειασθεί να το κάνουν δημόσια.