Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022

....σουτάκια

 - Πολύς θόρυβος για το τίποτα, αφού σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα κάθε ομάδα θέλει να κερδίζει και να κερδίζει για να πάρει τους 3 βαθμούς που δίνει η νίκη. Φυσικά τα πολλά γκολ δείχνουν και το πόσο ανώτερη είναι η μία ομάδα από την άλλη και είναι γνωστό πως κάθε ποδοσφαιριστής, κάθε προπονητής και κάθε παράγοντας, έχουν άλλη φιλοσοφία, για το αν η ομάδα τους θα βάζει όσα γκολ μπορεί ....στον κάθε αντίπαλο ή από κάποιο σημείο και μετά θα πατάει και λίγο το φρένο.

- Λένε κάποιοι πως δεν μπορεί ένας προπονητής να πει στους ποδοσφαιριστές να σταματήσουν να βάζουν γκολ. Σωστό κι αυτό, αλλά τι συμβαίνει όταν ένας προπονητής λέει στους παίκτες να παίξουν αδιάφορα, γιατί ο αντίπαλος έχει ανάγκη τους βαθμούς; Ας το ξεκαθαρίσουμε λοιπόν. Όταν είσαι ομάδα κανείς προπονητής δεν σου λέει πόσα γκολ θα βάλεις. Ως ομάδα θα ξέρεις πως υπάρχει και η φιλοσοφία που λέει πως "δεν σκοτώνουμε" τον αντίπαλο.

- Να στείλουμε κι εμείς ένα μήνυμα στον προπονητή ο οποίος μας έστειλε το δικό του και μας είπε πως αυτός θα είναι ο πρωταθλητής!!! Με την ευχή μας κύριε, αν και δεν έχουμε την ίδια άποψη. Όχι μόνο πρωταθλητής δεν θα είσαι, αλλά δεν θα ολοκληρώσεις το πρωτάθλημα ως προπονητής της ομάδας.