Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Δύσκολη μέρα η χθεσινή, αφού κάποιοι από 17:00 μέχρι και πριν από τα μεσάνυχτα, έριχναν το ανάθεμα εναντίον μας, γιατί τους χαλάμε τα σχέδια. Εμείς φταίμε άραγε οι οι ίδιοι οι οποίοι για μία ακόμη φορά, άδειασαν το αφεντικό τους, αφού πρώτα βρήκαν το επόμενο; Εμείς θα συνεχίσουμε να γράφουμε αλήθειες και δεν ...μας ενοχλούν οι ύβρεις και οι συκοφαντίες. Είναι μόνιμα το καλύτερο διαλυτικό των πάντων. Πέτρα να τους δώσεις θα βρούνε τον τρόπο να την κάνουν σκόνη.

- Η δήμαρχος κυρία Έλενα Βάκα ακούει τους πάντες και τα πάντα, ακόμη και τα μικρά παιδιά, αλλά ποτέ ηλίθιους και πανηλίθιους, γιατί αυτοί είναι γνωστοί και τους έχει αναλάβει η επιστήμη.

- Ποτέ δεν έχουμε κρύψει πως έχουμε ψηλά σε εκτίμηση τον αντιδήμαρχο κύριο Βασίλη Γουρνή και την πρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ κυρία Ελένη Αϊδίνη και είναι δύο πρόσωπα της αυτοδιοίκησης τα οποία είναι στο στόχαστρο κάποιων αυτοδιοικητικών, αφού πήραν τις θέσεις τους και οι οποίοι βάζουν τα παπαγαλάκια τους να πυροβολούν.

- Πιστεύουμε πως και οι δύο θα απαντήσουν όταν θα έρθει η ώρα των εκλογών και είναι βέβαιο πως οι συκοφάντες τους, θα πάνε στο χρονοντούλαπο της αυτοδιοίκησης.

- Χθες είχαμε μια πληροφορία η οποία έχει να κάνει με την ΝΔ και προσωπικά με τον πρόεδρο κ. Κυριάκο Μητσοτάκη. Έφτασαν στ΄ αυτιά του διάφορα τα οποία αφορούν συμπεριφορές υποψηφίων βουλευτών προς δημάρχους και Περιφερειάρχες και αμέσως κάλεσε τους αρμόδιους του κόμματος και τους είπε να ενημερώσουν τους υποψηφίους πως θα μείνουν εκτός ψηφοδελτίου αν συνεχίσουν.

- Ο Αλέξης Τσίπρας προσπαθεί να κερδίσει τους συντρόφους του και παριστάνει τον επαναστάτη. Αλέξη δεν σου πάει αυτός ο ρόλος γιατί μπορεί να λες πολλά ψέματα, αλλά επαναστάτες ψεύτες δεν υπήρξαν ποτέ.