Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022

.....φαπούλες

 - Αλήθειες γράφουμε για την ομάδα ΑΒΑΝΤΕΣ Χαλκίδας και θα πρέπει να μην συνεχίσουν κάποιοι κύριοι να βρίζουν, γιατί θα συναντήσουν δυσκολίες στην συνέχεια. Θα σημειώσουμε πως το σωματείο δεν έχει κάνει Γενική Συνέλευση από τότε που είχε τις τελευταίες εκλογές και αυτό είναι πρόβλημα και πρέπει πριν προχωρήσουν σε εκλογές, πρώτα να τακτοποιήσουν άλλα πράγματα και να αποτυπώσουν την αλήθεια στα.... όποια επίσημα έγγραφα.

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, μπορεί κάποιοι να θέλουν να αποφύγουν της ευθύνες της διάλυσης της ομάδας ή τα όσα έχουν συμβεί τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά αυτό δεν μπορούν να το κάνουν, χωρίς να εξηγήσουν το γιατί. Όποιος επιχειρήσει να ξεφορτωθεί τις ευθύνες, θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση και στο τέλος δεν θα τα καταφέρει. Η ομάδα ήταν στην Α΄ Κατηγορία Γυναικών και είχε επιχορήγηση που ξεπερνούσε το ποσόν των 100.000 ευρώ!!!!

- Το σωματείο ΑΒΑΝΤΕΣ είχε διοίκηση και είχε και εξελεγκτική επιτροπή. Δεν συνεδρίαζε η διοίκηση; Δεν συνεδρίαζε η Εξελεγκτική Επιτροπή; Αν δεν συνεδρίαζαν τότε το θέμα είναι πολύ σοβαρό και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί αυτό το θέμα να καλυφθεί με μια έκτακτη Γενική Συνέλευση και μάλιστα σ΄ αυτή να μην έχουν θέμα στην ημερήσια διάταξη τον οικονομικό και διοικητικό απολογισμό.

- Οι πληροφορίες μας λένε πως η Εξελεγκτική Επιτροπή δεν συνεδρίασε ποτέ, από την ημέρα της εκλογής της και δεν έχει πει το οκ σε κανέναν οικονομικό απολογισμό. Στην Επιτροπή εκλέχθηκαν στις 3 πρώτες θέσεις η κυρία Ιριδα Νίκου, ο κ. Κώστας Αναγνωστάκης και ο κύριος Αβερκιάδης Απόστολος. Επικοινωνήσαμε με τα δύο πρώτα μέλη και μας είπανε πως δεν συνεδρίασαν ποτέ και ούτε καν συναντήθηκαν. Ελπίζουμε αυτό να το κατάλαβαν αυτοί που θέλουν έκτακτη Γενική Συνέλευση.