Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και ευχόμαστε να έχετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο και να προσέχετε, γιατί από το βράδυ θα έχουμε βροχές και καταιγίδες και ελπίζουμε να μην έχουμε κανένα κακό. Σαββατοκύριακο λοιπόν και μην ξεχνάτε πως έχουμε και αγώνες ποδοσφαίρου και στην Εύβοια. Οι του Σαββάτου προφανώς θα διεξαχθούν, αλλά για την Κυριακή, ίσως να έχουμε αναβολές ....εξ αιτίας των καιρικών φαινομένων. Πάμε λοιπόν και βλέπουμε.

- Επειδή είπε κάποια στιγμή ο κ. Ρέτσας της ΕΠΣΕ πως έχουμε μια εμπάθεια στο πρόσωπό του, θα του στείλουμε μία ακόμη απόδειξη σήμερα πως εμείς εμπαθείς δεν είμαστε, αλλά ο ίδιος είναι αχάριστος αφού δεν λέει ούτε ένα ευχαριστώ, ούτε ζητάει μια συγνώμη για τα λάθη του.

- Κύριε Ρέτσα, είχαμε δίκιο ή όχι όταν εσείς μιλούσατε για το υπέροχο και πολύ σωστά δομημένο site της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ και σας λέγαμε πως είναι για το καλάθι των αχρήστων; Τώρα με μεγάλη καθυστέρηση το καταργήσατε και αντιγράψατε αυτό της ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ και κάποιων άλλων ΕΠΣ και καλά κάνατε. Κύριε Ρέτσα, τίποτα δεν είπατε για την νέα ιστοσελίδα της ΕΠΣΕ και δεν το κάνατε για να μην παραδεχτείτε το λάθος σας και θιγεί ο εγωισμός σας.

- Κύριε Ρέτσα, είχατε παρουσιάσει νέα λογότυπα της ΕΠΣ και ενώ σας γράψαμε πως αυτό δεν ήταν νόμιμο με βάση το καταστατικό της Ένωσης, εσείς τα κρατήσατε και μάλιστα είχαν την ανάλογη προβολή από "τους φίλους σας".... Τώρα με μεγάλη καθυστέρηση τα καταργήσατε και στην νέα ιστοσελίδα έχετε το παλιό και νόμιμο λογότυπο!!!! ΄Ετσι δεν είναι κύριε Ρέτσα;

- Αλήθεια εμείς είμαστε εμπαθείς που γράφουμε αλήθειες ή εσείς που δεν τολμάτε να πείτε πως είχαμε δίκιο, αλλά δεν σας αφήνει ο εγωισμός σας να το παραδεχτείτε; Να ξέρετε κύριε Ρέτσα πως εμείς δεν έχουμε καμία εμπάθεια προς κανέναν, παραδεχόμαστε τα όποια λάθη μας και ξέρουμε να ζητάμε δημόσια συγνώμη και το κυριότερο δεν δεχόμαστε εντολές.

- Κύριε Ρέτσα θέλετε να σας θυμίσουμε τι λέγατε εσείς για την ιστοσελίδα για 2 ολόκληρα χρόνια;;; Τα καλύτερα λέγατε και τώρα απλά και στα μουλωχτά την καταργήσατε. Ξέρετε πόσο θετικό θα ήταν να βγείτε και να πείτε μια συγνώμη και πως κάνατε λάθος και να παρουσιάσετε την νέα και πολύ λειτουργική ιστοσελίδα; Ξέρετε πόσο ωραίο θα ήταν να πείτε μια συγνώμη για τα λογότυπα;;

- Λυπούμαστε πραγματικά, γιατί λέτε πως εμείς σας αντιμετωπίζουμε με εμπάθεια, γιατί δεν θέλετε να πείτε πως είχαμε δίκιο στα όσα γράφαμε. Καλή σας μέρα και κάντε λιγάκι υπομονή γιατί σας έχουμε και άλλα, για σήμερα.