Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022

...η άποψή μας

 - Πολλές φορές και στην προσπάθειά μας να βοηθήσουμε, φτάνουμε και στην υπερβολή και ενοχλούμε και φίλους μας είτε αυτοί είναι στο χώρο της πολιτικής, της αυτοδιοίκησης ή του αθλητισμού.
Ίσως έχουμε λάθος τρόπο, ίσως δεν θα έπρεπε να τρέχουμε για τα πάντα, ίσως είναι καλύτερα να μείνουμε αποκλειστικά στα πλαίσια της δουλειάς μας και να μην βοηθάμε κανέναν, γιατί στο τέλος βρίσκουμε και τον.... μπελά μας.
Δεν περιμένουμε ευχαριστώ από κανέναν, αλλά είναι τραγικό να προσπαθείς να βοηθήσεις, να πιέζεις πρόσωπα τα οποία είναι και φίλοι σου πολιτικά και αυτοδιοικητικά, αλλά οι περισσότεροι και προσωπικοί σου φίλοι και να διαπιστώνεις πως αυτοί που σου ζήτησαν βοήθεια, την ίδια ώρα βρίζουν και ρίχνουν λάσπη στους ανθρώπους αυτούς.
Κάποιοι ξεπέρασαν τα όρια κι εμείς δεν έχουμε μάθει να σιωπούμε.
Θα γράψουμε αλήθειες και θα πονέσουν, αλλά αυτοί θα φταίνε.
Χθες κάποιοι ξεπέρασαν τα όρια και αυτό έγινε γνωστό σ΄ εμάς.
Ας κάνουν ότι θέλουν κι ας κατηγορήσουν όποιους θέλουν.
Ετοιμάζουν επίθεση σε πρόσωπα της αυτοδιοίκησης μέσα από ΜΜΕ τα οποία και θέλουν "να χτυπήσουν" και το κάνουν καθημερινά την Δημοτική Αρχή.
Περιμένουμε "το χτύπημα" και θα απαντήσουμε όπως πρέπει και με στοιχεία.
Εμείς θα ζητήσουμε συγνώμη από τους ανθρώπους της αυτοδιοίκησης, αλλά θα μιλήσουμε και πάλι για τα μαγαζάκια στον αθλητισμό κι όποιος αντέξει.