Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2022

Δήλωση Ίριδας Νίκου

 - Οφείλω να ενημερώσω τα μέλη του Σωματείου ΑΒΑΝΤΕΣ Χαλκίδας, πως στις τελευταίες εκλογές, είχα πάρει μέρος, ως υποψήφια για την Εξελεγκτική Επιτροπή και εκλέχθηκα και μάλιστα στην 1η θέση.
Από τότε και μέχρι σήμερα, ποτέ δεν κληθήκαμε να συνεδριάσουμε, να ελέγξουμε τον απολογισμό και όλα τα οικονομικά στοιχεία του Σωματείου.
Δηλώνω υπεύθυνα προς τα μέλη του Σωματείου, αλλά και τα μέλη της διοίκησης, αλλά και του προεδρείου που θα.... εκλεγεί για την Γενική Συνέλευση του Σωματείου ΑΒΑΝΤΕΣ πως δεν έχω υπογράψει ποτέ και σε κανένα έγγραφο το οτιδήποτε. 
Αν βρεθεί έγγραφο που να εμφανίζει υπογραφή μου, τότε αυτό παραπέμπει σε πλαστογραφία και θα κινηθώ νομικά, ώστε να προστατεύσω τον εαυτό μου, αλλά και το Σωματείο.
Ακούμε πως έχει σταλεί στην ΕΠΟ, την ΓΓΑ και αλλού, ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός και άλλα παραστατικά. Αν αυτό είναι αλήθεια, τότε οι αρμόδιες αρχές θα πρέπει να επιληφθούν ώστε να μην βρεθούν μπλεγμένοι, άνθρωποι οι οποίοι δεν έχουν καμία ευθύνη.
Ως μέλος του Σωματείου ΑΒΑΝΤΕΣ δεν κλήθηκα ποτέ σε Γενική Συνέλευση, μετά από αυτή της 21ης Ιουλίου 2021.
Επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμη ενέργεια, αν διαπιστώσω πως χωρίς να ερωτηθώ, έμπλεξαν το όνομά μου σε μη νόμιμες πράξεις.
Μια ερώτηση και προς τα μέλη του ΔΣ τα οποία προχώρησαν στην ανακοίνωση - πρόσκληση για Γενική Συνέλευση στις 10 Νοεμβρίου 2022. Θα κατατεθεί απολογισμός, για να τον εγκρίνουν τα μέλη; Αν ναι, τότε ποιος ο ρόλος της εξελεγκτικής επιτροπής;
Η δήλωσή μου αυτή θα σταλεί και προς το ΔΣ του Σωματείου, αλλά και προς τον δικαστικό που θα αναλάβει την Γενική Συνέλευση, με την παράκληση να διαβαστεί.

Τρίτη 01 Νοεμβρίου 2022

Με εκτίμηση
Ίριδα Νίκου
μέλος του σωματείου ΑΒΑΝΤΕΣ
και εκλεγμένο μέλος της εξελεγκτικής.