Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2022

....φαπούλες

 - "Εγώ καλά σου τα ΄λεγα μα τ΄ άκουγες παράλογα" λέει το λαϊκό άσμα και αυτό ταιριάζει γάντι στην περίπτωσή μας. Τι γράφαμε εμείς για την ομάδα ΑΒΑΝΤΕΣ Χαλκίδας; Γράφαμε πως στόχος ήταν το να φύγει ο κ. Σωτηρίου και η ομάδα να περάσει σε άλλα χέρια. Αυτό και έγινε και δεν μπορούμε να καταλάβουμε, γιατί ....κάποιοι θυμώνουν. 

- Ο κ. Σωτηρίου οδηγήθηκε σε παραίτηση και έτσι η ομάδα ΑΒΑΝΤΕΣ συνεχίζει χωρίς αυτόν και χθες το βράδυ απέκτησε όπως γράψαμε σχεδόν μια 11άδα παίκτριες οι οποίες όμως  δεν είναι για να οδηγήσουν την ομάδα στα επίπεδα  που ήταν πριν, αλλά στο να παραμείνει ενεργή για κάποιο διάστημα.

- Έχουμε στην διάθεσή μας τα ονόματα των παικτριών, αλλά θα περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση.  Έτσι για μια γεύση θα γράψουμε πως  ήρθαν στην ομάδα κορίτσια όπως η ROZALINA, η ΕΥΣΤΑΘΙΑ, η  ΕΥΑΝΘΙΑ, η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, η ΕΙΡΗΝΗ, η ΚΑΤΕΡΙΝΑ και άλλες κυρίες από διάφορες ομάδες.

- Πήγε ο φίλος χθες το απόγευμα κάπου εκεί στην παραλία της Χαλκίδας και περνώντας έξω από επιχείρηση εστίασης διαπίστωσε πως είχαν συνάντηση παράγοντες της ομάδας, προφανώς να συζητήσουν για το μέλλον της ομάδας. 

- Είναι πάντως χαρακτηριστικό, πως οι συναντήσεις των παραγόντων της ομάδας, αλλά ακόμη και οι Γενικές Συνελεύσεις θα γίνονται στον ίδιο χώρο. Πάνε τα μεγαλεία που ξέραμε. Πάνε οι αίθουσες του μεγάρου της Περιφέρειας κλπ.