Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022

....μικρά, μικρά

 - Έχασε ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ από τον ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟ στο γήπεδο της Αρτάκης και όπως λένε όλοι, προφανώς ο κύριος Ζουρούδης έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα για το μέλλον. Το παιχνίδι δεν ήταν για το πρωτάθλημα, αλλά προετοιμασίας και το παρακολούθησαν καμιά 50αριά φίλαθλοι. Πιστεύουμε πως όταν αρχίσουν οι επίσημοι αγώνες, στο Στάδιο της Χαλκίδας θα πηγαίνουν πολύ περισσότεροι φίλοι της ομάδας, αφού αυτοί είναι χιλιάδες, όπως... διαβάζουμε και στις ανακοινώσεις.

- Δεν θα απαντήσουμε σε αυτούς που προσπαθούν να διαψεύσουν αυτά που γράφουμε, για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και ιδιαίτερα για τον πρόεδρο κ. Αυλωνίτη, γιατί εμείς είμαστε με την παροιμία που λέει "στου κουφού την πόρτα, πάρε την πόρτα και φύγε"!!!!!!

- Ο χρόνος θα δείξει κυρίες και κύριοι του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αν έχουμε δίκιο ή όχι. Σήμερα τελείωσε και η μεταγραφική περίοδος και η ομάδα προφανώς έχει κλείσει το ρόστερ και πλέον ο προπονητής πρέπει να κάνει τα σχέδιά του.

- Αύριο μπαίνουμε στον Νοέμβριο και προφανώς θα έχουμε και νέα ανακοίνωση για έσοδα και έξοδα, αφού η διοίκηση τα θέλει όλα (;;;;;) στο φως.