Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022

.......πρέπει αλλά μπορεί;;;

 - Η δική μας άποψη μπορεί να μην αρέσει, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να την γράφουμε και αυτό κάνουμε.
Μπορεί πολλοί να αγαπούν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αλλά κάποιοι θα πρέπει να παραδεχθούν πως με το πέρασμά τους από την ομάδα, δημιούργησαν τεράστια προβλήματα και τον έφεραν ένα βήμα πριν την διάλυση.
ίσως αυτό να το έκαναν από την υπερβολική τους αγάπη, αλλά το έκαναν.
Σήμερα ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ προσπαθεί και θα παλέψει για την παραμονή του στην Γ΄ Εθνική κατηγορία και ....μακάρι να τα καταφέρει.
Εμείς ιδιαίτερες επαφές με τα μέλη της διοίκησης και τον προπονητή της ομάδας δεν έχουμε, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να γράφουμε την άποψή μας.
Άποψή μας λοιπόν είναι πως η ομάδα, θα πρέπει να στηριχθεί οικονομικά και φυσικά να ενισχυθεί με έμπειρους ποδοσφαιριστές τον Ιανουάριο.
Έχουμε άποψη και για το θέμα του προπονητή, αλλά δεν θα την επαναλαμβάνουμε καθημερινά. Η πορεία θα δείξει και όλοι κρινόμαστε.
Θα μείνουμε μόνο σε μέλη της διοίκησης, τα οποία έχουν την άποψη πως εμείς δεν θέλουμε να βοηθήσουμε, πως εμείς τους πάμε κόντρα κλπ.
Κύριοι κάνετε μεγάλο λάθος.
Το να γράφουμε αλήθειες, δεν είναι κακό.
Το να μην γράφουμε τίποτα, είναι ζημιά για την ομάδα, όπως και να τα βλέπουμε όλα καλά.
Είναι αλήθεια πως μόνο εμείς γράψαμε για τις βρισιές "των οργανωμένων" οι οποίοι έβριζαν την αποστολή του Παναργειακού και τον πρόεδρο του ΑΟΝΑ και αντέδρασαν και στην παρέμβαση Αυλωνίτη και άλλων.
Γι΄ αυτούς κάποιοι έχουν τεράστια ευθύνη, εκτός κι αν επικροτούν τέτοιες συμπεριφορές.
Το γράφουμε επειδή αυτά τα άτομα μπαίνουν δωρεάν στο γήπεδο και κάποιοι τους δίνουν και χαρτζιλίκι. Κάνουμε λάθοςΠοια είναι η επίσημη θέση της διοίκησης;
Εμείς θα είμαστε δίπλκα στην ομάδα, αλλά με την αλήθεια.