Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022

....σουτάκια

 - Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είναι η ομάδα της πρωτεύουσας του νομού και η μόνη πλέον εκπρόσωπος της Εύβοιας στην Γ΄ ΕΘΙΚΗ κατηγορία. Ο καθένας με τον τρόπο του πρέπει να την στηρίξει και όλοι να ευχηθούμε να καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία. Προσοχή όμως. Αυτοί που νομίζουν πως με ύβρεις, με επιθέσεις εναντίον προσώπων και ομάδων, με καταστροφές στα γήπεδα και άλλα τέτοια, στηρίζουν.... τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, κάνουν τραγικό λάθος. Μόνο προβλήματα δημιουργούν.

- Πρέπει λοιπόν όλοι και κυρίους οι διοικούντες να πάρουν αποφάσεις. Θέλουν πραγματικούς φιλάθλους στο γήπεδο; Θέλουν οικογένειες στο γήπεδο; Θέλουν ανθρώπους οι οποίοι θα ενισχύουν την ομάδα έστω και αγοράζοντας το εισιτήριό τους; Αν το θέλουν αυτό, τότε δεν έχουν παρά να φροντίσουν ώστε να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες στο γήπεδο.

- Όσο για τα άτομα που έχουν μάθει κάπως αλλιώς και δημιουργούν προβλήματα, θα πρέπει να καταλάβουν, πως υπάρχουν κανόνες και αν δεν θέλουν να τους σεβαστούν, καλύτερα να μην πάνε στο γήπεδο. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δίνει μια μάχη για να κρατηθεί στα πόδια του και να συνεχίσει στην Γ΄ Εθνική μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, οπότε έχει ανάγκη τους πάντες, αλλά οι πάντες θα πρέπει να φροντίζουν, ώστε να πάνε στο γήπεδο οι πολλοί και όχι 20 - 30 άτομα ή 50 άτομα.

- Συζήτηση κύριοι. Διάλογος και πάλι διάλογος με όλους και όχι ύβρεις και απειλές.