Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι, καλή σας μέρα και να είστε καλά στην υγεία σας. Γράψαμε απο χθες πως είχαμε κάποιες υποχρεώσεις και έπρεπε να είμαστε μακριά από την βάση μας και τον υπολογιστή. Να ξέρετε πάντως πως προσπαθούμε να γράψουμε ότι μπορούμε, έστω και...με την τηλεφωνική μας συσκευή. 

 -Μπορεί κάποιοι άνθρωποι να προσπαθούν να μας ξεγελάσουν με τα ψέματα, αλλά θα πρέπει να καταλάβουν πως δεν κερδίζουν τίποτα απολύτως. Η συμπεριφορά τους είναι απαράδεκτη και μάλιστα απέναντι σ' εμάς που καλό τους κάναμε και όχι κακό. 

- Ευχόμαστε να είναι καλά στην υγεία τους και να ξεπεράσουν τα οποια προβλήματα έχουν. Οφείλουν πάντως μια εξήγηση σ' εμάς, αλλά ουσιαστική και όχι με ψεύτικο περιτύλιγμα και βγαλμένη από φαντασιώσεις.

- Μπορεί ο ΑΟ Χαλκίς να είχε προγραμματίσει φιλικό αγώνα στο Τσαλίκη/Παπιλα την Τετάρτη, αλλά η ομάδα της Ηλιούπολης δεν έφτασε ποτέ εκεί. Ρωτήσαμε να μάθουμε τι ακριβώς συνέβη και ενώ δεν είχαμε αγώνα, βρέθηκαν στο γήπεδο οι διαιτητές!!!!!! Μας είπαν λοιπόν πως είχαν ενημερώσει από την Τρίτη την ΕΠΣΕ, πως δεν θα είχαμε τελικά αγώνα. Τι άραγε συνέβη; Αυτό το ξέρει μόνο η καλή οργάνωση της Ένωσης!!!!!

- Αλήθεια γιατί ο ραδιοφωνικός παραγωγός έβαλε στο στόχαστρο τον υποψήφιο δήμαρχο κύριο Σπύρου και κανέναν άλλον υποψήφιο; Είναι αλήθεια πως αυτός ενοχλεί τ'  αφεντικά του, γιατί τους κόβει ψηφαλάκια; Ο κ Σπύρου πάντως δείχνει να ξέρει πως να βάζει στην θέση τους τέτοιους τύπους και το απέδειξε.