Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2022

....σουτάκια

 - Δεν γράψαμε ψέματα για τον αγώνα ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ και τα όσα συνέβησαν και ενόχλησαν τον πρόεδρο κύριο Αντώνη Αυλωνίτη. Οι γνωστοί νεαροί του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, έβριζαν την αποστολή του ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ, μέχρι που πήγε ο πρόεδρος κ. Αυλωνίτης και κάποιοι άλλοι και  τους ζήτησαν να σταματήσουν. Κάποιοι από τους νεαρούς τα έβαλαν και με τον πρόεδρο και στην συνέχεια μάζεψαν τα πανό και έφυγαν από το γήπεδο!! Φεύγοντας πάντως προχώρησαν και σε κάτι άλλο προσβλητικό για την ομάδα.... του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Έγραψαν στους τοίχους συνθήματα υβριστικά για τον πρόεδρο του ΑΟΝΑ κύριο Βαγιάννη.

- Πάντως η διοίκηση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα έπρεπε να καταδικάσει αυτές τις συμπεριφορές δημόσια, όχι μόνο γιατί ο ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ ήταν ο αντίπαλος του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ στα μπαράζ και όλοι γνωρίζουν πως  στάθηκε στο γήπεδο, απέναντι στην ομάδα μας, αλλά και γιατί η ομάδα του ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ ήρθαν στην Εύβοια για έναν αγώνα προετοιμασίας. 

- Αυτό που θα πρέπει επίσης να σταματήσει, είναι και τα ψιλά που δίνουν κάποιοι στους νεαρούς, γιατί αυτά που κάνουν είναι ζημιά για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.