Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022

....είμαστε εδώ

 - Επιστρέψαμε στην βάση μας πριν λίγο και όλο και κάτι θα βρούμε να γράψουμε, για να καλύψουμε τα όποια κενά είχαμε από χθες και σήμερα.
Με σεβασμό σ΄ εσάς τους αναγνώστες μας, δεν θα κρύψουμε τίποτα και πάντα θα γράφουμε αλήθειες, είτε αφορούν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, είτε οποιαδήποτε άλλη ομάδα.
Εμείς έχουμε έναν δικό μας τρόπο στήριξης και μπορεί κάποιοι να μην μπορούν να τον καταλάβουν, αλλά δεν μας πειράζει. Αυτοί ας κρίνουν από τα αποτελέσματα και όχι από τα δικά τους θέλω.
Εμείς όταν πάμε απέναντι από κάποια ομάδα, το γράφουμε και εξηγούμε και τους λογους για τους οποίους το κάνουμε.
- Όταν πήγαμε απέναντι στον ΛΗΛΑ και στηρίξαμε... την ΕΡΕΤΡΙΑ ήταν γιατί κάποιοι μας έβριζαν χυδαία και οδήγησαν τον ΛΗΛΑ στο παραπέντε της διάλυσης. Πήραν την απάντηση. Πάντως συγνώμη ακόμη δεν ζήτησαν.
- Όταν πήγαμε απέναντι στον ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟ, ήταν γιατί γράφαμε αλήθειες και κάποιοι μισθωμένοι από τον χορηγό, έβγαζαν χολή εναντίον μας. Στην συνέχεια δικαιωθήκαμε, αλλά δεν βρήκαν την δύναμη να ζητήσουν μια συγνώμη.
- Όταν πήγαμε κόντρα στην ΕΡΕΤΡΙΑ, το κάναμε γιατί η πρόεδρος με δηλώσεις της και με πράξεις που δεν έπρεπε να γίνουν, ξεπέρασε τα όρια και θέλαμε να της αποδείξουμε, πως ότι λάμπει δεν είναι χρυσός. Στο τέλος διαπίστωσε και οι ίδια και οι υπόλοιποι πως είχαμε δίκιο.
- Όταν πήγαμε απέναντι στον ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ δεν ήταν κάτι τυχαίο. Βλέπαμε πως οι επιλογές και οι πρακτικές του κ. Βαγιάννη, δεν οδηγούσαν όπως όλοι έλεγαν σε επαγγελματική κατηγορία, αλλά πτώση στο τοπικό. Το γράψαμε, μας κατηγόρησαν, μας έβρισαν, αλλά στο τέλος δικαιωθήκαμε. Για συγνώμη ούτε συζήτηση.
- Όταν πήγαμε απέναντι στην ομάδα ΑΒΑΝΤΕΣ Χαλκίδας, απαντούσαν με φωτογραφίες, τραπεζώματα, 3ήμερα ταξιδάκια, λεωφορεία, συνεργασίες κλπ, αλλά στο τέλος όλοι ξέρετε που φτάσαμε. Στάχτη όλα και όλοι οι παράγοντες παίζουν κρυφτούλι και κανείς δεν βγαίνει μπροστά. Δικαιωθήκαμε, αλλά συγνώμη δεν θ΄ ακούσουμε.
- Όταν σχολιάζαμε την χρονιά που πέρασε τα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, οι περισσότεροι μας έβλεπαν εχθρούς και πίστευαν πως δεν τους γουστάραμε και τους πηγαίναμε κόντρα!!! Ευτυχώς όμως που υπάρχουν και τα γεγονότα και τα οποία δεν μπορούν να τα διαψεύσουν. Αυτά τα γνωρίζουν κάποιοι και δεν μας ενδιαφέρει τι θα πούνε οι άλλοι. Η ομάδα κατέκτησε το πρωτάθλημα, η ομάδα πέρασε τα μπαράζ, αλλά στο τέλος χτύπησε διάλυση.  Γιατί; Γιατί αυτοί που είπαν πως θα σταθούν δίπλα στην διοίκηση δεν κράτησαν τον λόγο τους ή δεν μπόρεσαν. Εμείς δικαιωθήκαμε και κρατήσαμε μια σωστή στάση κατά την άποψή μας, στην προσπάθεια του Αυλωνίτη ώστε η ομάδα να μην εξαφανιστεί και να μην ξαναχρειαστεί άλλους σωτηράκηδες Έλληνες ή Γερμανούς ή Ιταλούς ή δεν ξέρουμε τι άλλο.
- Η συνέχεια είναι δύσκολη για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και θα πρέπει να βοηθήσουν πολλοί για να μπορέσει να αντέξει και να παραμείνει στην κατηγορία. Εμείς λέμε πως όλοι είναι χρήσιμοι και θα γράψουμε σχετικά αργότερα.